Ha rajongsz a vintage tárgyakért, netán a régiségek szerelmesei vagy, vagy csak szívesen nézelődnél egy nyüzsgő bolhapiacon, akkor itt az ideje, hogy kinyisd a bőröndödet és megpakold kincsekkel a Gozsdu Antik Marketen május 1-jén. A vásár izgalmas időutazást ígér, ahol felfedezhetjük a múlt kincseit, és lehetőségünk lesz arra, hogy egyedülálló tárgyakat szerezzünk be, melyek otthonunk értékes díszei lehetnek.

Aki szereti a régiségeket, vagy csak egy szuper programot keres május 1-re, annak a Gozsdu Antik Marketen a helye, ahol a vintage kincsek mellett a Gozsdu vendéglátó egységei remek ételekkel és italokkal várják a látogatókat. Az idő is pompásnak ígérkezik, így a vásár forgatagában az udvar teraszain pihenhetünk meg, kezünkben egy frissítő koktéllal, gin-tonikkal vagy limonádéval, és változatos ételekkel és snackekkel töltekezhetünk, míg a Kackiás Verklis muzsikája még inkább fokozza az esemény hangulatát. De ha van kedvünk, a korongozást is kipróbálhatjuk, Czégény Klára egész napos korongozó bemutatókat tart.

A vásáron a régi idők tárgyai lesznek a főszerepben, mint például az antik bútorok, a vintage ékszerek, a különleges porcelánok, de sok más egyéb érdekesség is bemutatásra kerül. Aki már volt a Gozsdu Antik Market korábbi eseményein, annak is érdemes visszalátogatni, ugyanis minden alkalommal más és más árusokkal várják az érdeklődőket, így minden látogatáskor új kincsekre bukkanhatunk.

A vásár számos lehetőséget kínál azok számára, akik egy kis inspirációra vágynak otthonuk dekorálásához: az antik tárgyakkal és régiségekkel kiegészített belső tér izgalmas hangulatot teremthet az otthonunkban, emellett pedig egyedi stílust és megjelenést biztosítanak az érdekes kiegészítők és ritka kincsek.

A Gozsdu Antik Vásár időpontja már közeleg, hiszen május 1-jén, hétfőn 10-től 17 óráig rendezik meg a Gozsdu Udvarban. A belépés ingyenes, így mindenki számára elérhető és látogatható. Az antik tárgyak rajongói és a régiségek szerelmesei biztosan megtalálják majd az álmaik kiegészítőit, míg azok, akik csak kíváncsiak, egészen új világba csöppenhetnek.

Címkék