30 budapesti hely fogott össze, és március 10-én a Kikapcs Alapítvány születésnapján velük együtt ti is támogathatjátok a sajátos nevelési igényű (SNI) gyerekeket nevelő családokat.

Ismert éttermek, bárok és kávézók, valamint pilatesstúdiók és menő márkák fogtak össze, hogy támogassák a Kikapcs Alapítványt. A szervezet célja, hogy március 10-ét az SNI-gyereket nevelő családok napjává tegyék, hiszen a 2022-es adatok szerint már több mint 97 000 sajátos nevelési igényű gyerek él Magyarországon, ez a szám pedig egyáltalán nem csökken, sőt. Missziójuk, hogy ezeknek a családoknak kedvezményes üdülést biztosítsanak és havi közösségi programokat szervezzenek önkénteseikkel, hogy ők is megtapasztalják, milyen igazán kikapcsolódni. 

A kampányhoz csatlakozott helyek mind valamilyen kreatív felajánlással szálltak be: a BFF Pilates stúdió és a Revi Studios az egész napi bevételüket az alapítványnak ajánlja fel, míg a Leo Bistróban koktél, a Franziskában sütemény, a Flancosban pedig egy kék színű kendő megvásárlásával tudod támogatni az SNI családokat, illetve a fenti térképen láthatjuk, hogy kik azok, akik még csatlakoztak a kezdeményezéshez.  

Címkék