Február 14-én különleges utazásra hívja a Gyermekvasút a szerelmespárokat. Két időpontban is indul Valentin Expressz különvonat a hűvösvölgyi végállomásról.

A vonatra csak elővételben lehet jegyet váltani, ezen az oldalon, fejenként 15 990 Ft-ért. 17 és 19 órakor indul vonat a hűvösvölgyi végállomásról. A másfél órás út alatt a járat a Hűvösvölgy és Szépjuhászné közötti távolságot teszi meg oda-vissza, ezalatt kétszer is áthalad a kisvasút a közel 200 méter hosszú, patkó alakú alagútján, ami azért teszi különlegessé az utazást, mert a hiedelem szerint a szerelmesek napján átadott, patkó alakú ajándékoktól a párkapcsolatok megerősödését lehet várni. Mi hiszünk az óriási patkó alakú alagút varázserejében, így szeretnénk elősegíteni ezt az erősödést: a vonat behaladásával bevinni az utasokat a boldogság kapujába.

A párokat a romantikus hangulatú kocsiban az odaúton édesség és pezsgő fogadja, a visszaúton pedig Budapest festői panorámája mellett fogyaszthatják el ünnepi vacsorájukat, ami egy választható főfogásból és desszertből áll. Az utazás előtt az állomáson minden résztvevőnek lehetősége lesz a párjával közös fényképet készíteni. A rendezvény hivatalos fotósa az egész esemény alatt fényképeket készít a legszebb pillanatokról és a Valentin Expressz vonatról. A szervezők kérik, hogy a vonat indulása előtt 20 perccel mindenki érkezzen meg a helyszínre!

További részletek és a menü itt található

Címkék