Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Több kerületre kiterjedő bringás fejlesztést tervez a BKK

Jelentős kerékpáros fejlesztést tervez idénre a BKK, amely három kerületet (I., II. és XIII.) érint majd. A közbeszerzést már kiírták, és ha eredményes lesz, a munkák nyáron elkezdődnek.

A kerékpáros fejlesztés célja, hogy az ügyintézések, a munkába, óvodába és iskolába járás mindenki számára könnyen elérhető legyen, és minél többen válasszák a kerékpározást mindennapi közlekedési eszközként. 
A fejlesztés végeredményeként a megvalósuló útvonalak csatlakoznak majd a kerékpáros úthálózat már meglévő, illetve tervezett szakaszaihoz, és az I., a II. meg a XIII. kerületeken ível majd át, a Bécsi út – Frankel Leó út – Nagykörút – Lehel utca – Róbert Károly körút – Dagály sétány – Árpád híd – Vörösvári út által határolt területet fedi le. Amennyiben a már kiírt közbeszerzés eredményes lesz, a munkálatok a nyár folyamán elkezdődnek.

Forrás: bkk.hu

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Budapest

Ellopták Bernátot, a Rengeteg RomKafé főmackóját

Ismeretlenek elrabolták a több száz plüssmackójáról és kiváló forró csokijairól híres Rengeteg RomKafé főmedvéjét.

Budapest

Nőnapi adománygyűjtés Józsefvárosban – Higiéniai eszközökkel segíthetjük a rászorulókat

Adománygyűjtést szervez a Józsefvárosi Önkormányzat nőnap alkalmából, március 5-ig több helyszínen adhatunk le higiéniai cikkeket.

Budapest

Hőhullám a IV. kerületben – Miért mindig Újpesten dől meg a melegrekord?

Az elmúlt hetekben sorra dőltek meg a melegrekordok, sok közülük Újpesten. Ez a kerület lenne a város legmelegebb helye?

Budapest

Budapest és a bűvös 7-es szám

Rejtélyes oknál fogva a 7-es számot misztikus titokzatosság lengi körül. Ezért megnéztük, mi az, ami kötődik vagy kötődött ehhez a számhoz Budapesten.

Neked ajánlott

A