Gondoltál már arra, milyen lehet úgy koncertre menni, hogy az ablakon mászol be a helyszínre, vagy mindig is szerettél volna elmenni egy rendhagyó színházi előadásra, amely például egy festőműhelyben játszódik? Január végétől 7 formabontó helyszínen 7 különleges előadás vár ránk, ahol 7 megismételhetetlen élményben lesz részünk, ha bejutunk az Insert Privát Színpad sorozatának ingyenes színházi, zenés vagy összművészeti programjaira. Fellép többek között Agócs Márton és Fejér Mihály (Aurevoir.), Beck Zoli és Vecsei H. Miklós, Jónás Vera és Závada Péter, de láthatjuk a Nézőművészeti Kft. előadását és sok más izgalmas kortárs művészeti produkciót is. A programok kis létszámban, insertes regisztráció és sorsolás után látogathatók, és van még egy csavar a történetben, az előadások titokzatos újbudai helyszíneire csak a program napján derül fény.

2023-at nem is kezdhetnénk jobb hírrel, mint hogy bemutassunk egy friss újbudai kezdeményezést, az Insertet. A frissen indult online városi közösségi platform főleg Újbudát célozza meg, de valójában bárki létrehozhat és meghirdethet eseményeket, miközben alkotótársakra és eszközökre lelhet terve megvalósításához.

Az Insert a Privát Színpaddal rögtön egy nagy dobással kezdte a közösségépítést, januártól 3 hónapon keresztül 7 izgalmas és megismételhetetlen előadást láthatunk 7 különleges helyszínen. Ha mindig is szeretted volna megismerni Budapest, különösen Újbuda titkos helyszíneit, akkor a Privát Színpad eseményeit neked találták ki.

A kis létszámú, intim hangulatú előadásokon a nézők és a fellépők között elmosódik a határ, és rájöhetünk, hogy a kultúra igazából mindig is a kanapénkon hevert.

A kis létszámú, intim hangulatú előadásokon a nézők és a fellépők között elmosódik a határ, és rájöhetünk, hogy a kultúra igazából mindig is a kanapénkon hevert.

Január 26-án Agócs Márton és Fejér Mihály, az Aurevoir. zenekar tagjainak formabontó koncertjével kezdődik az előadás-sorozat, február 9-én Beck Zoli és Vecsei H. Miklós Kártyajáték című közös produkcióját láthatjuk, február 23-án pedig Bárány Bence és Mészáros Péter estje, a Látta✓ fog elkápráztatni minket. A tavasz ajtaját március 9-én Jónás Vera és Závada Péter rúgja be, március 23-án Németh Juci és G. Szabó Hunor lépnek fel, március 30-án ZÓRA zenél nekünk, április 6-án pedig Katona László és Kovács Lehel szórakoztatnak minket a nagy sikerű Nézőművészeti Kft. előadásával.

Mivel a programok ingyenesek és kis közönség előtt zajlanak, ezért a bejutáshoz először regisztrálnunk kell az Inserten, majd minden alkalommal, ha megnyílik a jelentkezési lehetőség a soron következő eseményre, e-mailben kapunk értesítést. Ezután 72 óránk lesz megnyomni az ott leszek gombot az Inserten lévő esemény felületén, majd a jelentkezők közül kisorsolják a szerencséseket, akik részt vehetnek a Privát Színpad adott eseményén, erről pedig e-mail-értesítést kapnak.

A történetben van még egy csavar, ugyanis csak az előadás napján derül ki, hogy mi is lesz a pontos helyszín, amiről szintén e-mailben kapunk értesítést, az pedig garantált, hogy újabb és újabb izgalmas helyekre, titkos műhelyekbe és kulisszák mögé leshetünk be. Ha nem jutunk be egy előadásra, akkor se csüggedjünk, hanem jelentkezzünk a következőre, vagy az Insert segítségével szervezzünk saját programot, akár a nappalinkba.

A Privát Színpad előadásairól itt találtok további infókat, az Insertre pedig itt tudtok regisztrálni.

Címkék