Október 2-án találkozhatunk majd a színésszel az Erkel Színházban, ahol A zenekritikus című produkcióval lép fel az Óbudai Danubia Zenekar kíséretében.

A kétszeres Oscar-díjra jelölt amerikai színművész október 2-án A zenekritikus című zenés standup nagyzenekari változatával áll az Erkel Színház színpadára. A formabontó előadás során a klasszikus zene legikonikusabb darabjait szedi ízekre a Malkovich által megformált zenekritikus, minden zeneszám között a leggonoszabb, kortárs kritikákban szereplő idézetek, vélemények hangzanak majd el a világhírű művész tolmácsolásában. A szimfonikus zenekari világpremieren John Malkovich Aleksey Igudesman és az Óbudai Danubia Zenekar kíséretében mutatja meg a komolyzene szórakoztató oldalát.

John Malkovich több mint harminc éve a világ egyik legnépszerűbb és legismertebb színművésze. Nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Veszedelmes viszonyok, az Egerek és emberek, A John Malkovich menet, de említhetünk olyan közönségsikereket is, mint a Red, Az új pápa, a Johnny English vagy a Galaxis útikalauz stopposoknak. Emellett korunk egyik jelentősebb színpadi színésze, aki Magyarországon is több alkalommal lépett már fel színházi előadásokkal. 

Ráadásul október 2-án, A zenekritikus kibővített, átdolgozott budapesti világpremierjén nemcsak néhány zenész, hanem egy kibővített, teljes szimfonikus zenekar száll zenei vitába John Malkovichcsal. A közel kétórás szórakoztató előadás során olyan zeneszerzők művei csendülnek fel, mint Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Brahms, Schumann, Debussy, Prokofjev, Ysaÿe, Kancheli, Piazzolla és Igudesman.

Címkék