Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Jégpályája nyílt az Etele téren

Megnyílt Buda legnagyobb jégpályája az Etele téren. Használata a XI. kerületi lakosok számára ingyenes.

A hagyományos karácsonyi vásár, az Újbuda Advent mellett 700 m2-en elterülő pálya egészen február végéig várja majd a korcsolyázni vágyókat. Használata a XI. kerületi lakosok számára ingyenes.

December 12-én, hétfőn délután megnyílt az Újbudai Önkormányzat közösségi jégpályája az Etele téren. A jégpálya mindennap 8 és 20 óra között áll a látogatók rendelkezésére. Használata a XI. kerületi lakók számára ingyenes, de belépőjeggyel bárki igénybe veheti. A szervezők korcsolyabérlési lehetőségről is gondoskodtak. A jegyárak és minden további információ megtalálható az Etele Plaza weboldalán.

Újbuda Önkormányzatának szervezésében és az Etele Plaza támogatásával idén szintén az Etele téren nyílt meg a karácsonyi vásár, az Újbuda Advent. A vásár színpada minden héten különböző programokkal várja a családokat.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet Szabadidő

NEM virágot akarunk – nőnapi minifeszt 2024

A NEM! 5. éve rendezi meg nőnapi minifesztiválját, hogy felhívja a figyelmet arra, mire lenne szüksége a magyar nőknek virág helyett!

Szabadidő

Így kutyáztunk régen Budapesten – Kedvenc képeink a Fortepanról

A Fortepan segítségével visszautaztunk az időben, és egészen az 1900-as évek elejétől az 1970-es évek végéig összegyűjtöttük kedvenc kutyás fotóinkat.

Neked ajánlott

A