Először rendez zenés karácsonyi vásárt a Budapesti Fesztiválzenekar, december 17-én és 18-án közös ünnepi hangolódásra várják a klasszikus zene szerelmeseit a próbatermükbe.

A BFZ-shop legújabb termékeiből, kedvezményes koncertjegyekből, különleges ékszerekből és gyerekkönyvekből is válogathatnak az érdeklődők. A zenekar ingyenes minikoncertekkel és lélekmelegítő forró italokkal is készül. Egy teljes hétvégére kinyílik a Budapesti Fesztiválzenekar „nappalijának” ajtaja: az év zenekarának választott együttes most először készül karácsonyi vásárral közönségének. Mindkét nap ingyenes meglepetéskoncerteket adnak, forró teával és forralt borral várják a hozzájuk látogatókat. December 18-án a Vasárnapi Kamarazene-sorozat újabb gyöngyszemével zárul a hétvége, amire itt még találunk elérhető jegyeket.

A vásározók kedvezményesen juthatnak koncertjegyekhez: a BFZ 15% kedvezménnyel ajándékozza meg azokat, akik a januári és a februári nagyzenekari hangversenyeire vagy kamarakoncertjére vesznek legalább négy darab jegyet. Azokra is gondoltak, akik meghagynák a döntés örömét az ajándékozottnak: számukra tökéletes választás a BFZ-ajándékkártya.

Új termékekkel bővült a BFZ-shop kínálata is, ahol kicsik és nagyok számára is találnak örömteli ajándékot. A kávé- és teafogyasztók kedvencei lehetnek a zenekar életében is fontos szerepet betöltő zeneszerző, Gustav Mahler sziluettjével díszített csészék, de vászontáska és neszesszer is elérhető ugyanezzel a grafikával. Környezetbarát kulacsok, füzetek hangszeres mintával, bögrék, hangszeres sütiformák és karácsonyi gömbdíszek sorakoznak a zenekar ünnepi kínálatában. A gyerekeknek a Pagony könyveiből válogathatnak, az ékszerek szerelmesei pedig olyan magyar tervezők egyedi kreációival találkozhatnak, mint Égi Marcell, Jermakov Kata, Király Fanni, Lázár Veró vagy Zeibig Anna.

A vásár helyszíne és időpontja:
1034 Budapest, Selmeci utca 14–16.
december 17–18. 10:00–17:00 

A minikoncertek időpontja: 
december 17. 11:00 
december 18. 11:00 és 14:00 
A Facebook-eseményhez ezen a linken tudtok csatlakozni! 
További részletek a BFZ karácsonyi csomagjáról itt. 

Címkék