Bréking / szabadidő

szerkesztés

Az első adventi hétvégén nyílik a Csepeli Jégpark, a város egyik kedvenc jégpályája

Szerzők

  • We Love Budapest

2022. 11. 07. 15:12

Újabb közönségkedvenc jégpálya nyitásának információi derültek ki, ezúttal a jégfolyosójáról is híres Csepeli Jégparkról érkeztek hírek.

Kezdjük a legfontosabbal: a Csepeli Jégpark november 26-án, szombaton nyitja meg kapuit először az új szezonban. Hétvégente 8 és 21 óra között várják a korizókat, míg hétköznapokon 14 órakor nyitnak, és ugyancsak 21 óráig lehet majd húzni a csíkot a jégen.

Az összesen 2000 m²-nyi jégfelülettel rendelkező park egy 800 és egy 300 m²-es pályából, valamint egy 200 m²-es tanulórészből áll, igazi különlegessége azonban az ezeket összekötő, 250 méter hosszú jégfolyosó.

Fotó: Csepeli Jégpark - Facebook

A Csepeli Jégparkba 3 éves kor felett 2000 Ft, míg csepeli lakcímkártyával 1200 Ft a belépő. Természetesen korcsolya kölcsönzésére is van lehetőség, korcsolyánként 1000 Ft-ot kérnek. 

További információt a Csepeli Jégpark weboldalán, illetve Facebook-oldalán találhattok. 

FRISSÍTÉS: a cikk megjelenésének idején a Csepeli Jégpark weboldalán az az információ szerepelt, hogy csak védettségi igazolvánnyal látogatható a pálya, amit mi is megírtunk, azonban időközben frissült a honlap, és kiderült, hogy a védettségi igazolvány már nem kötelező.

Hasonló tartalmak

Admin mode