Egy családi vállalkozásnak hála 23 éve tölt be egy-egy különleges gödöllői helyszínt a karácsony szelleme. A Karácsonyházban csodás díszeket és az ünnepi lakberendezés kellékeit is megvásárolhatjuk, a hely azonban jóval több ennél, a fények, a hétvégi programok és az enteriőr teljesen kiragadja a látogatókat a szürke hétköznapokból.

Egy családi vállalkozásnak hála Gödöllőn már 23 éve tölt be különleges, műemléki helyszíneket a karácsony szelleme. Az igazán ünnepélyes hangulatú kezdeményezés az utóbbi időben a kastély várkapitányi lakában kapott helyet, az épület békebeli hangulatát csodásan kiemelik a díszítés színei és fényei. 

A helyszínen beszerezhetjük az ünnepléshez szükséges dekorelemeket, díszeket is, ám a hely jóval több mint egy bolt. Ha szeretnénk egy rövid órára átélni a karácsony hangulatát, akkor is érdemes ellátogatni ide, hiszen a csodásan berendezett szobákat látva újra gyereknek érezhetjük magunkat, hétvégente pedig különböző programokkal, workshopokkal és ritka, karácsonyi látogatókkal is várják a legkisebbeket. A nyitvatartásról és a programokról bővebb infót a hely Facebook-oldalán találunk, ha pedig hosszabb sétával kötnénk össze a Karácsonyház meglátogatását, itt ajánlunk tippeket. 

Címkék

Elérhetőségek

Karácsonyház 2100 Gödöllő, Szabadság út 2. Facebook-oldal Weboldal