A nemzetközi sikereket is magáénak tudó AERON márka végre egy állandó üzletet kap a fővárosban: az URBA dizájnstúdió által jegyzett letisztult, áramvonalas térben a legmegfelelőbben tudják installálni a márka időtálló darabjait. Az eddigi, pop-up sale jellegű időszaki vásárokat végre felváltja az üzlet, ahol már fizikailag is találkozhatunk az AERON darabokkal, a legújabb kollekciókkal, anyagokkal, textúrákkal.

2022. 11. 18. – a nap, amikor az AERON divatmárka, az ország egyik vezető, nagy sikerű tervezői brandje berendezkedik Budapesten. Igaz, privát vásárok és pop-up események voltak már bőven a múltban, de hatalmas lépés ez, amire büszke a márka egész csapata, élén az alapító kreatívigazgatóval, Áron Eszterrel.

Ez egy nagyon különleges pillanat a számunkra, egy régi álmunk teljesül be azzal, hogy üzletet nyithatunk Budapesten, hiszen a város különleges helyet foglal el az életünkben. Itt töltjük a legtöbb időnket, itt születnek az ötleteink, öltenek testet a kollekcióink. Külön öröm, hogy a zártkörű private sale-eket követően megtaláltuk azt a következő lépést, amivel tovább tudunk növekedni, és hogy ez a lépés a saját üzlet, a mi világunk, bárki által elérhető lesz: elég lesz csak besétálni” – tette hozzá az alapító kreatívigazgató.

A nyitás egy nagyobb vízió megvalósulásának előfutára, ami fizikailag is térképre helyezi az éppen tíz éve alapított AERON márkát. Idén nyáron mutatták be új arculatukat, piacra helyezték az XXSXXL méretekig terjedő ZERO kapszula-kollekció kapcsán a wholegarment kötési technológiát is. Innovációban nincsen hiány, ez az elérhetőbb árú kollekció az őszi/téli szezonban egy kukoricaalapú, innovatív polimer fonalból készül, ami 100%-ban fenntartható, és a poliésztert helyettesíti

Az ilyen előremutató technológiákkal és anyagok használatával is felhívja magára a figyelmet az AERON, óriási sikert arattak idén nyáron a koppenhágai divathéten. Az amerikai szaksajtó is elismerősen nyilatkozik róluk, egyenesen a The Row (Mary-Kate és Ashley Olsen 2006-ban alapított, jövőbe mutató divatmárkája) szuperbrandjéhez hasonlítják. 

A Szervita téri, hamarosan debütáló üzletről egy hosszabb cikkben is beszámolunk majd. Addig pedig jegyezzük meg a dátumot: november 18.

Címkék