Imádunk olvasni, a lakásunk minden szeglete tele van könyvekkel, és minden lehetséges helyet felkutatunk, ahol könyvekhez juthatunk, legyen szó könyvszekerekről, antikváriumokról, könyvtárakról vagy a legnyilvánvalóbbakról, a könyvesboltokról. A karácsonyi ajándékok felkutatását érdemes már most megkezdeni, és ha nem tudjátok, hová menjetek, lessetek be a BookUp Könyvesboltba, ami kifejezetten az ünnepekre nyitott meg, és ahol a következő kiadók könyveit találjátok meg: 21. Század Kiadó, Next21 Kiadó, Animus Könyvek, Central Könyvek, Lampion Könyvek, HVG Könyvek és HVG Könyvek Junior.

Épphogy csak megérkeztek a ködös őszi reggelek, de a karácsonyi hangulat egyre jobban beszivárog a hétköznapjainkba, és ha a lakást még nem is öltöztettük fel ünnepi díszbe, egyre gyakrabban gondolkozunk a lehetséges ajándékötleteken. Az V. kerületi Sas utcában most megnyílt karácsonyi pop-up könyvesboltba már csak azért is érdemes betérni, hogy kigyönyörködjük magunkat a csodás borítókban. És ha már ott vagyunk, akkor érdemes belemélyedni egy-egy kiadvány fülszövegébe, átpörgetni a fotókkal illusztrált oldalakat és megvenni a tökéletes ajándékot könyvmoly barátainknak – vagy magunknak.

Az ünnepi készülődés közepette érdemes lesz betérni a BookUp Könyvesboltba, ami december végéig várja az olvasókat. A különleges vállalkozás 7 könyvkiadó (a 21. Század Kiadó, a Next21 Kiadó, az Animus Könyvek, a Central Könyvek, a Lampion Könyvek, valamint a HVG Könyvek és a HVG Könyvek Junior) összefogásából nyitott Budapest belvárosában, ahol az ő könyveik közül válogathattok. Érdemes lesz betérnetek, mert a polcokon ott lesz a Harry Potter legújabb, illusztrált albuma, a Háború és béke új fordítása, Kordos Szabolcs Budapest legendáiról szóló könyve, ahogy rengeteg mesekönyv, ifjúsági regény és skandináv krimi is.

Címkék

Elérhetőségek

Bookup Könyvesbolt 1051 Budapest, Sas utca 15. Facebook-oldal Weboldal