„Mi casa es su casa”, vagyis ’az én házam a te házad’ felirattal fogad minket a Tereza, ahol egy ebéd vagy egy vacsora erejéig tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha régi ismerősünk bohém mexikói ebédlőjébe csöppentünk volna. Mindenki kedvenc Terezája az őszi-téli szezonra teljesen megújult, és a terasztól most ugyan pár hónapra búcsút vett, de a belső tér szuper átalakításokkal tért vissza. Nem is beszélve arról, hogy megújult az étlap, és sokak nagy kedvencét, a csokis chili con carnét is újra üdvözölhetjük, ami igazi „comfort food” a zimankósabb napokra.

A sötét, borongós és hideg őszi időben nincs is jobb program, mint kiszakadni pár órára a budapesti szürkeségből és elmerülni a színek, hangok, illatok kavalkádjában és a hamisítatlan mexikói életérzésben a Nagymező utcában, a Terezában.

A megújult belső tér garantáltan elkápráztat majd minket, ráadásul az autentikus koktélokból, a mexikói sörök óriási választékából és hazánk legnagyobb tequila- és mezcalkínálatából szemezgetve szinte tényleg Latin-Amerikában érezhetjük magunkat. A koktélajánlatok ráadásul havonta megújulnak, de az étlapon szereplő séf ajánlata is hathetente más-más izgalmas fogással vár ránk, így érdemes visszalátogatni.

Az étlapon a mexikói konyha ikonikus fogásai sorakoznak: a szokásos nachos, taco és a quesadilla mellett a fajitas és a burrito bowl sem hiányozhat a kínálatból, az őszi-téli szezonra pedig visszatért a közönségkedvenc csokis chili con carne, ami garantáltan feldobja a legborúsabb őszi napokat is.

Címkék