Hello Hungary néven új turisztikai portál indult 2022 nyarán, mely többek között gasztronómiai és turisztikai szempontból mutatja be Magyarországot.

Az interaktív portálon a fesztiváloktól a kulturális és gasztronómiai programokig mindent megtalálhatunk, kirándulástippeket gyűjthetünk, az országos, interaktív térkép pedig számos megkapó helyre kalauzol minket. A cikkeket akár meg is hallgathatjuk, ha elolvasni nincs időnk, sőt már szuper összefoglaló videók is várnak ránk a Hello Hungaryn!

Ha nem csak Budapest iránt érdeklődünk, akkor mindenképp keressük fel a Hello Hungary turisztikai online magazint, amivel egész Magyarországot bejárhatjuk a legjobb programok, a legszebb látványosságok, a legszuperebb gasztrohelyek és a legklasszabb kirándulástippek után kutatva.

Az online magazin gerincét a meghallgatható cikkek, a friss hírek és a mozgóképi tartalmak adják, a szuper összefoglaló videókkal pedig percek alatt képbe kerülhettek. Érdemes figyelni az eseménynaptárt is, mely a vidéki rendezvényekre épít, legyen szó koncertről, fesztiválról vagy sporteseményről, de az interaktív térképet böngészve is számos izgalmas élményre bukkanhatunk. Belföldi utazásra ösztönző narrációval bírnak a térségeket bemutató videók és VR-tartalmak, valamint a portál Facebook- és Instagram-oldala is.

Címkék