Szinte észre sem vettük, de mindjárt itt az október, Budapest utcáit pedig nemcsak a sárguló falevelek lepik el, de egyre több helyen bukkannak fel a narancssárgán vigyorgó tökfejek, jelezve a Halloween közeledtét. Ilyenkor nincs is jobb, mint egy forró csokival vagy finom desszerttel a kezünkben bekuckózni a kedvenc helyünkre – a Cream Donuts and Shakes az Astorián például halloweeni fánkokkal és különleges forrócsoki-szelekcióval vár ránk.

Ha igazán jó amerikai fánkot szeretnénk kóstolni, miközben a Halloweenra hangolódunk, akkor október 1-től érdemes betérni a főváros egyik legújabb fánkozójába, a Cream Donuts and Shakesbe, ahol véresen komoly desszertek és rémségesen finom forró csokik borzongatják a kedélyeket.

Megkóstolhatjuk például a saját készítésű sütőtökös-fűszeres krémmel töltött pumpkin spice fánkot, melyről Jack-o-Lantern vigyorog ránk a sütőtökös cukormáz alól. A rettegett vaníliás mázzal borított ördög szeme fánk nemcsak a hasunkba, de a lelkünkbe is belelát, de azért egy kis édes meglepetést is rejt, a mumifikált múmiát a fehér porcukor és a fehércsokoládés cukormáz teszi igazán rémisztővé, a Rémálom Jack pedig a vaníliás külső mögött raffaellós tölteléket rejt magában.


A fánkok mellett a forró csokik is ijesztően édes meglepetéseket tartogatnak: a rémálom forró csokoládé fehér csokiból készül, tetején a Rémálom Jack fánk üldögél. Az ördög szeme nemcsak édesség formájában, de forró csokiként is kísért, a pumpkin spice krémes turmixot pedig a saját recept alapján kikísérletezett sütőtökös-fűszeres fagylalttal készítik el, melynek tetején a szezonális sütőtökös fánk díszeleg. Ha tehát jóleső borzongással fűszerezett őszi élményre vágyunk, akkor egy hűvös októberi napon érdemes betérni a Creambe.

Címkék