Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

Szabadidő

Így cicáztunk régen Budapesten – Kedvenc képeink a Fortepanról

Legyen szó aranyos házi cicusokról, a macskakiállítás szépségeiről vagy éppen metrón utazó cicákról, a Fortepan bővelkedik a jobbnál jobb képekben.

Szabadidő Hírek

Nagyobb rendelőben a növénydoktorok – Állandó helyszínt kapott az Urban Jungle Budapest

Az immár négy éve működő, növényes workshopjairól és brunchairól ismert Urban Jungle Budapest most saját stúdiót kapott. Az új helyszín néha bolt vagy műhely, máskor workshopoknak ad helyet, de iroda és közösségi nappali is. Tovább virágzik a kreativitás, és még többen válhatunk felelős növénytulajdonossá.

Pénteken egy pohárka proseccóval gratulálhattunk Hadobás Nórának, az Urban Jungle Budapest megálmodójának, akinek szobanövények iránti érdeklődése négy éve, szinte spontán módon nőtte ki magát vállalkozássá. A csapat szuper „Hogyan ne öld meg a szobanövényeidet?” workshopján mi is részt vehettünk, teli hassal networkingelős Secret Brunchukról is írtunk már, akinek pedig egyáltalán nem megy a szobanövényes téma és még egy sansevieriát is képes rosszul gondozni, az floráriumos workshopjukon zöldíthet, de számtalan más szuper programmal is várnak az új helyen, a Szilágyi Erzsébet fasorban. A környezet nagyon kellemes, a jókora, világos szobában biztos, hogy megjön a kedvünk ahhoz, hogy jobb növénytulajdonosok legyünk. A Városmajorral szembeni stúdión kívül még a Füvészkertben tartanak sétákat.

A programokról itt olvashattok bővebben.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő

A Buitenzorg-lak kertje nyomában

Március 8-án egy különleges sétán zarándokolhatjuk végig a kertben látható, szuvenírként hazahozott vagy utólag megrendelt keleti műtárgyakat, megismerve az Ázsiában őshonos növényeket, a kínai és japánkerti elemeket.

Gasztró Szabadidő

Vendégségben a Walter Rózsi-villában

A Walter Rózsi-villa egy híres operaénekesnő otthonaként, egykor nagyszabású fogadások és díszes összejövetelek impozáns helyszíne lehetett. Március 9-én, a primadonna egykori villájában ismét a vendéglátásé lesz a főszerep: az Onyx Alkotói Közösség tagjai a meghívottak három tematikus programra.

Kultúra Szabadidő

Essentia Artis 2024

Március 1. és május 7. között látogathatjuk az Essentia Artist, a Magyar Művészeti Akadémia 2023-ban végzett művészeti ösztöndíjasainak kiállítását és programsorozatát. Az esemény keretében az építészet, a film- és fotóművészet, az irodalom, az ipar- és tervezőművészet, a képzőművészet, a népművészet, a színház, a zene és a művészetelmélet területén tevékenykedő alkotók mutatkoznak be.

Szabadidő

Turistajelzések-kisokos – Mi mit jelent az erdőben

Egy kirándulás alkalmával, főleg szűz terepen, nem kis bonyodalomtól és bolyongástól menthet meg minket, ha tisztában vagyunk minden, fára festett jelzés jelentésével.

Neked ajánlott

A