Október 7. és 16. között összesen hat alkalommal repít minket a Las Vegas-i revük csillogó világába a Budapest Varieté pazar előadása. Hazai és nemzetközi fellépőkkel, a cirkuszfesztiválok díjnyertes sztárfellépőivel, hasbeszélővel, akrobatákkal, görkorcsolya-virtuózokkal, a villámgyors átöltözés mestereivel, légtornásszal, énekesekkel és az elbűvölő tánckarral érkezik a felejthetetlennek ígérkező műsor a RaM Színház deszkáira.

A Budapest Varieté főszervezői, a nemzetközi cirkusz,- és varietéfesztiválok többszörös díjnyertesei, a villámgyors átöltözés mesterei Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina most Las Vegas varázsát hozzák el Budapestre. A revüelőadáson fellép Serge Massot, aki már 15 éve professzionális hasbeszélő, bejárta a világot és öt kontinensen szórakoztatta és nevettette a nagyérdeműt Charlieval, a kis narancssárga kollégájával. Érkezik a The Gents, az Ugródeszka Akrobaták csapata, a három magyar fiatalember egyedülálló szaltókombinációkkal kápráztat el minket, a White Ghotic, a Kézegyensúlyozók csapata pedig a modern harcosok történetét keltik életre.

Először jön hazánkba a Duo Navas csapata, akik a Cirque Du Soleil sztárjai, ők a halálkeréken fogják fokozni az izgalmakat. Ezenkívül görkorcsolya- és hulahoppművészt is láthatunk a színpadon, valamint egy káprázatos légtornashow is készül. Az izgalmas produkciók mellett a Budapest Varieté tánckara is szórakoztatja majd a közönséget, akik látványos produkcióval és szemkápráztató jelmezekkel teszik teljessé az előadást. Jace Dean Bowren, a dél-afrikai származású énekes pedig fantasztikus hangjával repíti el a nézőket a vegasi show-k világába. Az est házigazdája Boldog Péter bűvész lesz, aki sármos és vicces kisugárzásával kalauzolja végig a közönséget a produkciókon.

Az előadás előtt exkluzív vacsora is vár ránk a Vak Varjú étterem séfjétől, amelyet a Danubius Hotels cukrászséfje által megálmodott különleges és ínyenc desszertek egészítenek ki. Ha a Dinner & Show csomagot választjuk, akkor a színházterem asztalos részén foglalhatunk helyet, innen pedig úgy élvezhetjük végig az előadást, mint egy igazi Las Vegas-i revüszínházban. Ha csak az előadást szeretnénk megtekinteni, akkor a 8. sortól kényelmes színházi székekben vagy a vasárnapi napokon akár asztalos részen vacsora nélkül is foglalhatunk helyet, és szórakozhatunk a produkción.

Az előadásról és a jegyvásárlás menetéről ezen a linken található további információ. 

Címkék