Ha Budapest belvárosában, a szabad ég alatt szeretnénk bulizni, akkor a Zsiráfnál nincs jobb választás, mely az évek alatt méltán lett Budapest egyik kedvenc alapozós helye. Most azonban tekertek egyet a koncepción, és a hét három napján bulimódra kapcsoltak. Csütörtöktől szombatig ingyenes partik, hideg italok és forró hangulat vár ránk a Zsiráfban.

Ha szeretnénk kihasználni a nyár utolsó hónapját, és egy felejthetetlen open-air partival koronáznánk meg az augusztust, akkor irány a Zsiráf! Budapest legújabb szabadtéri szórakozóhelyén a város legmenőbb DJ-i pörgetik az ütemeket, miközben a remek fény- és hangtechnika igazi klubhangulatot varázsol a pesti éjszakába. 

Csütörtökönként az Rn’B és a hiphop műfaj kedvelőit várják a legnagyobb slágerek, péntekenként a 2000-es évek hamisítatlan hangulata dobja fel az éjszakát, szombatonként pedig a tech house ütemeire bulizhatunk. A szabadtéri bulik 21 órakor kezdődnek, és egészen hajnali 4-ig tart az önfeledt szórakozás, ha az éjszakát a VIP-teraszon töltenénk, bottle service és exkluzív kiszolgálás mellett, akkor érdemes asztalt foglalni.

A Zsiráf bulijairól a Facebook-oldalukon tájékozódhattok, a hangulatot pedig csekkoljátok le az Instán.

Címkék