Sportolásra és rekreációra alkalmas területet hoznak létre a Kis-Duna partján 2023-ra. Játszótér, gyalogossétányok, teniszpályák és új tábori szálláshelyek is lesznek a volt csepeli ifjúsági tábor helyén épülő új, családbarát szabadidőparkban.

Megkezdődött Csepelen a Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont felújítása, ami azt jelenti egészen pontosan, hogy az egykori ifjúsági tábor helyén egy új, családbarát, sportolásra és rekreációra alkalmas területet alakítanak ki. A régi pavilonok és öltözőépületek már rendkívül rossz állapotúak, így azokat elbontják – ezek a munkálatok zajlanak jelenleg.

A folytatásban a csepeli helyszínen játszóteret, gyalogossétányokat építenek, felújítják a szintén régi csónakházat, sőt egy újat is építenek, és kialakítanak teniszpályákat is. Lesz egy új vendéglátóhelyiség, létrehoznak gyalogossétányokat, építenek új vizesblokkokat, tábori szálláshelyeket és konyhát is. A csepeliek – és természetesen a többi kerületből érkezők is – 2023 végétől élvezhetik majd az új, családbarát szabadidőparkot.

Címkék