Tegnap robbant a hír, hogy Gianni Annoni résztulajdonos és Haraszti Zsolt executive chef tavaly nyílt étterme, a Terra az első születésnapját sem élte meg.

Tavaly ősszel számoltunk be róla, hogy Gianni Annoni és Haraszti Zsolt új, minden ízében a természetességet hirdető helyet nyitott a Tabán oldalában, csodálatos kilátással a Várra és Budára, az Oxygen Wellness Naphegy épületében. A hatalmas terasszal rendelkező Terra hazai alapanyagokkal, csodás kilátással és magyaros bisztrókonyhával várta a vendégeket, az együttműködésnek azonban váratlanul gyorsan vége szakadt. A hírek szerint várhatóan teljes koncepcióváltás lesz, csak ők abban már nem vesznek részt.

Van úgy, hogy nem egyeznek az elképzelések. Ilyenkor a legemberibb dolog egy békés kézfogással elválni egymástól. Alkotni is szép dolog, de lezárni is tudni kell, ugyanis annak megvan a maga erkölcsi folyamata” – mondta el nekünk Gianni.

A séffel nem szűnik meg az együttműködés, a madarak pedig azt csiripelik, hogy hamarosan új hely nyitásáról számolhatunk be, ahol a hírek szerint a magyar és az olasz konyha ötvöződését is megtapasztalhatjuk majd.

Címkék