Február 14-től a legutóbbi Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál programjának legjobb filmjeit nézhetitek meg online.

Az alapítók célja annak idején az volt, hogy létrehozzanak egy olyan kreatív fórumot nemzetközi dokumentumfilmek számára, mely központi témájának az emberi jogi ügyeket tekinti. A novemberben megrendezett fesztiválon kívül a Verzió év közben is aktívan jelen van a hazai kulturális életben. A Re:Verzió idén február 14. és március 27. között a legutóbbi, 18. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál programjából hoz el egy izgalmas válogatást.

A 18. Verzió hibrid formában, azaz online és a mozikban is zajlott, összesen 64 filmet mutatva be 35 országból. E gazdag nemzetközi kínálatból most 12 szimbolikus alkotást, köztük díjnyertes és fesztiválkedvenc kreatív dokumentumfilmeket nézhettek meg 900 forintos jegyáron, ha novemberben lemaradtatok volna róluk.

A jegyeladásból befolyt összeget az Iskola Verzió és UniVerzió programok fejlesztésére fordítják, támogatva a dokumentumfilmek széles körű oktatási célú felhasználását. 

További infók.

Címkék