Kérjük, csatolják be az öveiket, hajtsák fel az üléstámlát és az önök előtt lévő tálcát! Nincs is már más dolguk, mint hátradőlve élvezni a több mint kétórás utazást. A Városmajori Szabadtéri Színpadon egy vérbeli komédia debütál, a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban előadáson a felhőtlen szórakozás garantált.

A komédiát Marc Camoletti jegyzi, amely olyannyira sikeres darab, hogy az 1991-es Guiness-rekordok Könyvében a világszerte legtöbbet előadott francia nyelvű színdarabként tartják számon. Az 1962-es londoni ősbemutató pedig komoly sikereket ért el: egy szériában vagy kétezerszer ment a darab, Párizsban pedig közel húsz évig levehetetlen volt a repertoárról.

A Városmajori Szabadtéri Színpadra most a 2020 őszén a székesfehérvári Vörösmarty Színház nagyszínpadán debütált, Bagó Bertalan rendezte változat érkezik majd. De vajon mi lehet a kivételes sikerszéria oka? Nincs ebben különösebb titok: Camoletti bravúrosan működteti a nagy elődök jól bevált technikáit, mindezt ráadásul mai környezetbe helyezve, pikáns jelenetekkel fűszerezve. A középpontban a sikeres párizsi sztárépítész, Bernard nem éppen komplikációktól mentes szerelmi élete áll: három, egymás létezéséről mit sem sejtő légikisasszonnyal ismerkedünk meg, akik rendre megpihennek Bernard vállain.

Bagó Bertalan rendező nem titkolja, hogy a mindannyiunk számára komoly megpróbáltatást jelentő év után olyan vígjátékkal akart előrukkolni, ami a nézőknek könnyed kikapcsolódást jelent, és melynek tanulsága örök: a felhők fölött mindig süt a nap.

Az előadás pontos időpontjáról és a jegyvásárlásról a Városmajori Szabadtéri Színpad honlapján találtok bővebb információkat!

Címkék