Szerencsére idén gyorsan búcsút inthettünk a mínuszoknak, és hamar beköszöntött a tavasz, a napsütésben pedig egyre többen pattanunk biciklire és kerekezünk munkába, boltba, piacra, hétvégén pedig remek program lehet egy kerékpáros kirándulás a város körül. De gondoltatok már arra, hogy mindezt milyen jó lenne elektromos biciklivel megtenni? A Gepida szuper nyomatékszenzoros kerékpárokkal készült a szezonra, amihez most jó nagy hátszelet kaphatunk: akár 150 000 forintos állami támogatást igényelhetünk az e-bike-vásárláshoz!

Mi sokszor merengünk azon kerekezés közben, hogy bárcsak pár percig könnyebb lenne tekerni, főleg, amikor egy meredekebb emelkedőhöz érünk, de szívesen búcsút intenénk az izzasztó munkába járásnak és a kimerítő hazaérkezésnek. A kerékpározás élményét szerencsére most könnyedén összeköthetjük a megpihenéssel. A Gepida elektromos kerékpárok szuper kényelmes és költséghatékony városi közlekedést kínálnak, és akár 150 000 forintos állami támogatásra is pályázhatunk a kiszemelt e-bike megvásárlásához. A Gepida webshopjában megtaláljuk az összes pályázható modellt, és leadhatjuk kérésünket a támogatás igénybevételéhez.

A Gepida kerékpárok saját tervezésű, ergonomikus kialakítású, nagy teherbírású vázakkal, illetve a legújabb Bosch-rendszerrel szerelve gurulnak ki a magyar márka budapesti telephelyéről. A felhasználáshoz igazított akkumulátorkapacitás segít minket kerekezés közben, hogy a legoptimálisabban tudjuk megtenni a kiszemelt távot, így rajtunk múlik, hogy a rásegítés mértékéből mennyit használunk ki. A hatalmas termékkínálatból biztosan megtaláljuk a hozzánk tökéletesen passzoló modellt, a weboldalon kerékpárválasztó funkció és akkumulátorkapacitás-kalkulátor segít a döntésben. A Gepidánál ráadásul most az akciós kerékpárokra is igényelhető a nagy összegű támogatás, és a vásárlást követően sem engedik el a kezünket, minden bicajra örökös vázgaranciát kapunk. Érdemes kihasználni a remek lehetőséget és egy új elektromos bringával kerekezni a tavaszba!

A támogatás részleteiről, feltételeiről és a pályázható kerékpárokra vonatkozó követelményekről a Gepida weboldalán találtok további információkat.

Címkék