Budapest egyik legszebb karácsonyi kirakatát tekinthetjük meg a Gerbeaud-nál, belépve pedig – a hatalmas kristálycsillár alatt – gyermekkorunk csodaváró világába csöppenhetünk vissza két, rendezvénydekorációval foglalkozó fiatal lány segítségével.

Az Event Jungle neve már régebb óta ismerős azok számára, akik igényes rendezvénydekorációt szeretnének bérelni. Bianca interior stylist, Dalma pedig rendezvényszervező. Ez a csapat egészült ki Annával és Krisztiánnal, a két szállásadó, vendéglátóssal, akiket a Róma Ételbárból is ismerhetünk. 

Négyük közös munkájának eredménye a dekorációval, műnövények bérbeadásával foglalkozó cég, amely most a Gerbeaud egyik termében kedveskedett különleges karácsonyi dekorációval azok számára, akik szeretnék az üzlet előtt kapható felnőttes forralt bor társaságában, mégis gyerekként csodálni a kirakatot vagy belépve egy dísz, egy szép dekoráció segítségével hazavinni egy darabkát ebből a hangulatból.

A különleges díszek Hollandiából, Németországból, Belgiumból és Litvániából érkeztek. A lányok a tárgyakkal azt szerették volna bemutatni, hogy van karácsony az üveggömbön és a diótörőn túl is. 

A kínálat ízléses és szokatlan, aranyszínű állatos tematikára épül, ez keveredik a klasszikusabb formákkal és darabokkal. Az óriás aranygorilla mellett filigrán rénszarvasokat, mackókat és számos más elemet találunk, a gyertyatartótól az asztali díszeken át a karácsonyi függőkig.

A szokatlanabb tárgyak nagy előnye, hogy a karácsony szelleme az ünnep végeztével könnyen lehántható róluk, így a hétköznapoknak is szép díszei lehetnek. A Gerbeaud-ból vagy a Dorottya utca felőli bejáraton át megközelíthető pop-up üzlet az ünnepek végéig, 12 és 20 óra között látogatható.

Címkék

Elérhetőségek

X-mas Jungle 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7–8. Facebook-oldal