Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Péntek éjféltől kötelező lesz a maszkhasználat a zárt terekben

Újabb szigorításokat jelentett be Gulyás Gergely a mai Kormányinfón: péntek éjféltől zárt térben kötelező lesz a maszkhasználat, és az 500 főnél nagyobb rendezvények látogatásához védettségi igazolvány kell.

A súlyosbodó járványhelyzet miatt újabb szigorításokat vezet be péntek éjféltől a kormány. A maszkhasználatot zárt térben – kivéve az irodákat és sportolásra szolgáló helyiségeket – ismét kötelezővé teszik, és csak védettségi igazolvánnyal lehet az 500 főnél nagyobb rendezvényeket látogatni – olvasható Magyarország Kormánya Facebook-oldalán. Emellett az egészségügyben kötelezővé teszik a harmadik oltás felvételét. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Budapest

A karácsonyi bácsi az internetújságból

Mennyből az angyalként lépett hozzám egy decemberi délután a bácsi, kinek szemei kedélyesen csillogtak, szája pedig be nem állt. Maga volt az ajándék.

Budapest

Ahol az első hazai altatásos műtétet végezték – A Semmelweis Klinikák története

A Semmelweis Klinikák korszerű sebészetével egykor a tudomány fellegvára volt, és itt hajtották végre az első hazai altatásos műtétet.

Budapest

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros: tó, patak, rengeteg zöldfelület és lakóházak.

Neked ajánlott

A