Szponzorált / szabadidő

szerkesztés

Szuperül felszerelt edzőtermek barátságos közegben a nap 24 órájában – Próbáld ki a Nr1 Fitness négy termét a város szívében!

Szerzők

  • sponsored WLB

2021. 10. 14. 8:55

Lehet, hogy az edzőtermekről elsőre kigyúrt, kockahasú testépítők jutnak eszünkbe, akik nem túl elfogadóan néznek a futópadon lihegő, ügyetlen újoncokra. A Nr1 Fitnessnél azonban nem így van. Itt minden edzeni vágyó – nemtől, nemzetiségtől, kortól és testalkattól függetlenül – a nap 24 órájában bármikor jól érezheti magát, csúcsminőségű gépek társaságában. Nem kell aggódnunk a karantén alatt felszedett pluszkilók miatt – ha sikerül megtalálni a legközelebbi Nr1 edzőtermet, már csak néhány kattintás választ el az edzőtermi bérlettől, amely online vásárlás esetén a teljes árú bérlethez képest 30%-os kedvezményes árat jelent. A kedvezmény mellé egy elektronikus beléptetőkód is jár, amely a város összes Nr1 edzőtermében érvényes. Az edzőtermi bérlet az alapszolgáltatásokon kívül a csoportos órákra is belépést biztosít, illetve igénybe vehető személyi edzői szolgáltatás is két nyelven – minden csoportos óra oktatója és a személyi edzők beszélnek magyar és angol nyelven is.

Extra kedvezmény csak We Love Budapest-olvasóknak!

A hozzánk legközelebb található Nr1 Fitness konditerem kiválasztása és az online regisztráció is nagyon egyszerű – erre a linkre kattintva tiéd lehet a 30%-os kedvezmény, amellyel 4958 forintért válthatod meg a havi bérletet. Az e-mailben érkező beléptetőkódod a Nr1 Fitness négy különböző budapesti edzőtermében érvényes. Online bérletvásárlás esetén a We Love Budapest-olvasókat további 10% kedvezménnyel jutalmazzák, ehhez nem kell mást tenni, mint vásárláskor beírni a WLB10% kuponkódot.

A Nr1 Fitness egy norvég vállalkozás, 2016-ban érkezett Budapestre, ahol jelenleg négy edzőterem működik, ebből három a belvárosban, az Oktogon, a Kálvin és a Rákóczi tér közelében, a negyedik pedig Óbudán. A Nr1 Fitness tulajdonosai a járványhelyzet lazulásával a közeljövőben további edzőtermek nyitását tervezik nemcsak a fővárosban, de más, szomszédos országokban is.

Az eredeti elképzelés nagyon egyszerű: az Nr1 Fitness szeretné mindenki számára elérhetővé tenni a legjobb minőségű felszereléseket a nap 24 órájában – felmerülő rejtett és többletköltségek nélkül. A korszerű beléptetőrendszernek köszönhetően pedig nincs sorban állás, még csúcsidőpontokban sem.

Kardioedzés a futópadokon egy virtuális tréner segítségével – a képek egyenesen az olasz Alpokba vagy Buenos Aires utcáira repítenek

Fotó: Miklós Ungár/UMVisual

Csúcsminőségű gépek és profi személyzet

Edzők: Moravcsik Tünde, Báles Alexandra és Pásztor Ildikó, operációs menedzser: Pálffy Gyopár

Fotó: Miklós Ungár/UMVisual

Legyen szó edzőteremről vagy étteremről, a személyzet minden vállalkozás esetén kulcsfontosságú szerepet játszik. A Nr1-nél nemcsak a személyi edzők vagy a csoportos órák oktatói figyelnek oda a vendégek igényeire, de a négy edzőteremben recepciós személyzet is várja a látogatókat minden hétköznap 15 és 22 óra között, sőt, Óbudán még egy kicsivel hosszabb programmal is, így a vendégek biztonságban érezhetik magukat a délutáni, esti órákban is.

A csapat

Gyerekkori barátok és a Nr1 Fitness tulajdonosai: Henrik S. Thorsnes és Ivar Braatveit

Fotó: Nr1 Fitness

Szocializálódj külföldiekkel!

Ivar Braatveit és Henrik Thorsnes nemcsak a Nr1 Fitness tulajdonosai, de gyerekkori barátok is, akik ezt mondják a közös vállalkozásuk hátterében álló filozófiáról: „Mi nem ítélkezünk senki fölött, itt bárkit szívesen látunk! A célunk, hogy mindenki számára igényei szerint biztosítsunk edzési lehetőséget korszerűbb, barátságosabb, tisztább és megfizethetőbb környezetben, hosszabbított nyitvatartással. Ez a megközelítés a nemzetközi vendégkörünknek is megfelel, akik közül sokan megszokták, hogy otthon a jól felszerelt edzőtermekért 20-35 eurót fizetnek havonta. Vendégeink java része külföldi, ők teszik ki a teljes taglétszámunk 50-60%-át. Több mint 70 országból érkeznek hozzánk, többek között az Egyesült Királyságból, Írországból, Ausztráliából, Németországból, Spanyolországból, Norvégiából vagy éppen Venezuelából is. A belvárosi edzőtermek bármelyikébe lépve rögtön érzékelhető ez a nemzetközi hangulat – barátságos közeg fogad, és ha edzés közben kivesszük a fülhallgatót, új nyelveket is megismerhetünk, szocializálódhatunk egy kicsit – természetesen az edzésről sem feledkezve meg!

Miért válaszd a Nr1 Fitnesst?

Jólesne egy gyors edzés munka előtt? Hajrá! Nem tudsz aludni, és úgy érzed, hogy a virtuális tréner vezette kiadós futás távoli városokban, idegen tájakon elvonná a figyelmed a sok agyalásról? A Nr1-ben ezt is lehet! Esetleg esküvőre készülsz, és kéne egy személyi edző, hogy visszaszerezd a szuper alakod és beleférj a legszebb ruhádba? Semmi probléma, ez mind megoldható – és az edzések mellé jó hangulatot és segítőkész oktatókat is kapsz!

Pásztor Ildikó „Dikó” személyi edző vendégének, Ajonának segít a combközelítő, combtávolító gép használatában

Fotó: Miklós Ungár/UMVisual

Manapság rengetegen végzünk ülő munkát, képernyők előtt, vezetés közben is ülünk, ehhez a mozgásszegény életmódhoz pedig gyakran egészségtelen étrend is társul. Nyilván a hirtelen teljes életmódváltás a semmiből nehéz lenne, de egy kis rendszeres testmozgás a saját tempónkban, a nap bármely szakaszában kezdőlöketet adhat az egészséges életmód kialakításához és fenntartásához.

A csoportos órák közül jelenleg alakformálót, zumbát, funkcionális edzést és jógát választhatunk, de nemsokára stretching- és önvédelmi órák is lesznek a Nr1 Fitnessekben.

Mi is ellátogattunk a narancssárga logóval jelzett Nr1 Fitness legnagyobb budapesti edzőtermébe, amely az óbudai Lajos utcában, a Kolosy tér környékén található, számos iroda közelében. Itt egy kimondottan csoportos óráknak szánt terem is található, amelyeket általában a mindig energikus Pásztor Ildikó, azaz „Dikó” vezet barátoknak, kollégáknak és sportolni vágyóknak.

Pásztor Ildikó „Dikó” csoportos funkcionális edzést tart

Fotó: Miklós Ungár/UMVisual

Dikó edzése garantáltan megdolgoztat – funkcionális edzés óráihoz különböző korú és edzettségi szintű sportolók is csatlakozhatnak. Az edzésen tíz különböző fajta eszközön próbálhatjuk ki magunkat, edzőnk gondos felügyelete mellett. Minden eszköz más-más testrészünket mozgatja meg, és mindegyiket két különböző módon lehet használni.

A teremben lévő tükör segítségével Dikó végig figyelemmel követi a csoportot, hogy tud-e valahol segíteni vagy tanácsot adni. Az óra alatt végig zene szól, és mindenki intenzíven dolgozik, amíg a dallam el nem halkul és nem jön a pár perces szünet.

Az edzést megelőző szakszerű bemelegítést követően, miután mindenki tájékoztatta Dikót az esetleges sérülésekről, fájó végtagokról, maximális biztonságban érezhetjük magunkat az egyórás foglalkozáson. Ilyen körülmények között nem nehéz törzsvendéggé válni.

Moravcsik Tünde, személyi edző

Moravcsik Tünde személyi edző jó hangulatú óráján vendégével, Juan Malavéval

Fotó: Miklós Ungár/UMVisual

A csoportos edzések után találkozhatunk Moravcsik Tündével, Dikó kolléganőjével, aki főként egyéni edzéseket tart, személyes problémákra, célokra helyezve a fókuszt. Jelenleg sokan járnak hozzá minden korosztályból, vendégei életkora 20 és 60 év között mozog. A különböző célokkal és edzettségi szinttel rendelkező vendégek jól megtalálják a hangot Tündével a személyre szabott tréningjein.

Moravcsik Tünde vendégét, Juant felügyeli fekvenyomás közben

Fotó: Miklós Ungár/UMVisual

Moravcsik Tünde személyi edző tanácsokat ad a TRX használatához Sanna Badjie-nek

Fotó: Miklós Ungár/UMVisual

Tünde munkája során felméri az igényeket és a nehézségeket, majd végigkíséri a folyamaton vendégeit, folyamatosan bátorítva őket, miközben ellenőrzi a helyes kivitelezést. Az edzést megelőző nyújtás és bemelegítés minden esetben kötelező.

Juan megpihen két edzés között

Fotó: Miklós Ungár/UMVisual

Az edzőterem felszerelése – az elliptikus tréner, a TRX, a fekpadok, az evezőgép, a testreszabható futópadok – természetesen mindenki számára elérhető, nem csak azok használhatják, akik Tündéhez iratkoznak be személyi edzésre. A gépeket folyamatosan tisztítják és ellenőrzik, így ha javításra van szükség, azt azonnal észlelik és korrigálják.

Végső soron a Nr1 Fitness szeretne ugyanúgy jelen lenni Budapest-szerte, mint ahogy Norvégiában is. Most, hogy a lezárások után az életünk végre visszatér a normál kerékvágásba, és a testmozgást is újra életünk szerves részévé szeretnénk tenni, ez egy megvalósítható célkitűzés lehet. A tagság az összes edzőterem használatát lehetővé teszi.

Operációs menedzser: Pálffy Gyopár, tulajdonos-ügyvezető: Ivar Braatveit, edzők: Báles Alexandra, Moravcsik Tünde és Czap Ferenc, elöl: Pásztor Ildikó „Dikó”

Fotó: Miklós Ungár/UMVisual

A Nr1 Fitness online vásárolt bérlete több vonzó lehetőséget is kínál – jelenleg az éves tagságért 30%-os kedvezmény jár, ami 4958 forint/hónapot jelent, lehetőség van bemutató csoportos órákon való részvételre is 2499 forintért – a havi korlátlan csoportos bérlet mindössze 11 999 forint, és ne feledjük a We Love Budapest-kedvezményét sem – online vásárlás esetén a WLB10% exkluzív kuponkódot használva további 10% kedvezményt kapunk minden bérlettípusra! Részletek itt.

És miért ne csatlakoznánk az óbudai konditerem nyílt napjának KICKOFF-jához ingyenes lehetőségekkel október 18-án? Az eseményről még több infó itt.

Nr1 Fitness konditermek & elérhetőségek

Nr1 Fitness Instagram
 
Nr1 Fitness Kálvin
 
1053 Budapest, Kecskeméti utca 14.
Nr1 Fitness Óbuda 1036 Budapest, Lajos utca 86.
Nr1 Fitness Oktogon 1062 Budapest, Aradi utca 8–10.
Nr1 Fitness Rákóczi 1085 Budapest, József körút 35.

Nr1 Fitness honlap

Hasonló tartalmak

Admin mode