Szeptember 30. és október 10. között akrobaták, artisták, légtornászok, táncosok, énekesek, bűvészek és komikusok érkeznek a RaM Színházba, ahol hazai és nemzetközi sztárok fergeteges varietéműsorral hozzák el a franciás revük világát Budapestre. Az előadásokon a Moulin Rouge-ban érezhetjük magunkat, ahol a kosztümökkel és tollakkal ékesített, dekoratív táncosok és előadóművészek látványos koreográfiái a szenvedélyt és az ízléses erotikát varázsolják a színpadra. A pazar előadást pedig akár egy vacsora mellett is élvezhetjük, ugyanis Borda Attila, a Spirit Hotel konyhafőnöke mesteri fogásokat álmodott meg a Budapest Varieté vendégei számára.

Richter Szebasztián és Eötvös KrisztinaBudapest Varieté 2021-es előadására merészet álmodott, és a szenvedélytől fűtött, buja produkcióhoz a nemzetközi revük és varieték sztárjait hozták el hazánkba, hogy lélegzetelállító műsorszámokkal forró hangulatot varázsoljanak a RaM Színház színpadára.

Lenyűgöző akrobatamutatványokkal érkezik a portugál testvérpáros, a Dias Brothers, akik a Monte-carlói Nemzetközi Ifjúsági Cikruszfesztivál aranydíjasai. A fellépők között üdvözölhetjük majd Ivan Perest, aki a Moulin Rouge sztárja, kézegyensúlyozó műsorszámával bemutatja az erő, az elegancia és a lehetetlennek tűnő trükkök kombinációját. Bogdán Bettina légtornász különleges produkciójának fő kelléke egy fürdőkád lesz, a kubai Duo Ebenezer a klasszikus balettet ötvözi a modern akrobatikával, a Body Trapeze csapata pedig az emberi testet formázó trapézzal nyűgözi le a közönséget.

Santiago Maciel és Eötvös Krisztina akrobatikus elemekkel megfűszerezett, szenvedélyes argentin tangóval érkezik a színpadra, a Cyr Wheel Tango csapata pedig izgalmas, világító LED-karikával spékeli meg a tangóprodukcióját. Ráadásul nemcsak táncosok, de egy egész tánckar is szórakoztatja majd a közönséget, akik látványos produkcióval teszik színesebbé a szenvedély és az erotika világát. Az akrobatikus és táncos mutatványok mellett Czigány Judit énekes díva is fellép majd, a nevetésről pedig a varieté- és cirkuszvilág Oscar-díjával, a Charlie Chaplin-díjjal kitüntetett Andrej Jigalov gondoskodik. Az est házigazdája Kőhalmi Ferenc bűvész lesz, aki humoros és varázslatos kisugárzásával kalauzolja végig a közönséget a produkciókon.

Az előadás előtt exkluzív svédasztalos vacsora is vár ránk a Spirit Hotel konyhafőnökének ajánlásával. Ha a Dinner & Show csomagot választjuk, akkor a színházterem asztalos részén foglalhatunk helyet. Ha csak az előadást szeretnénk megtekinteni, akkor a 8. sortól kényelmes színházi székekben foglalhatunk helyet, és önfeledten szórakozhatunk a Szenvedély és Erotika című előadáson, akár egy pohár itallal a kezünkben.

Az előadásról és a jegyvásárlás menetéről ezen a linken található további információ. 

Címkék