A MONYO Land a MONYO Brewing sörfőzde által alapított és üzemeltetett nyári szabadtéri szórakozóhely Kőbányán. Pénteken nyitóbuli, aztán pedig hajrá nyár!

A MONYO Brewing felépítette új sörfőzdéjét Kőbányán (Gyömrői út 148/C), melyhez egy hatalmas udvar is tartozik. A csapat pedig gondolt egyet, és elhatározta, hogy megcsinálja ott Budapest új nyári szabadtéri koncerthelyszínét. Ez lett a MONYO Land. A leginkább tetszetős benne, hogy nem gondolták túl a dolgot. Nincs ott semmi csilivili dolog, csak a lényeg: egy nagy színpad, előtte bőséges tánctér, attól balra a hosszú italpult sok-sok MONYO sörrel a főszerepben, a színpaddal szembeni keverőpult mögött pedig az ücsörgős rész meg az ételpult, ahol a Tuning Burger az úr. 

Nem kell megijedni attól, hogy a MONYO Land Kőbányán van. Egyfelől kiváló oda a tömegközlekedés – a KÖKI-től a 98-as busszal 5 perc alatt ott vagyunk, és szinte előtte tesz le minket –, másfelől pedig saját partibusza is lesz a MONYO-nak, ami majd a Blaha Lujza térről indul és mindössze egy buszjegy ára lesz az útiköltség. 

És hogy mi vár bennünket a MONYO Landben a sörön, a hamburgeren és a jó hangulaton kívül? Koncertek (majdnem) minden csütörtökön, pénteken és szombaton. Az első (ráadásul lemezbemutató) koncertet a Middlemist Red adja, aztán lesz minden, ami csak a csövön kifér (a teljesség igénye nélkül): Fran Palermo, Sena, Bohemian Betyárs, Dé:Nash, Bëlga, Cloud 9+ és Pannonia Allstars Ska Orchestra. 

Címkék

Elérhetőségek

MONYO Land 1103 Budapest, Gyömrői út 148/C Facebook-oldal Weboldal