2022-ig még biztosan várnunk kell, hogy a Hajógyári-szigetre újra fesztivállátogatóként sétáljunk ki és legalább egy napot eltöltsünk a Sziget Fesztivál élménykavalkádjában. A fesztivál szervezői a Facebook-oldalukon jelentették be, hogy az idei rendezvény is elmarad.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy idén elmarad a VOLT, a Balaton Sound és a FEZEN is, így nagyjából már sejteni lehetett, hogy a Sziget Fesztivállal is valami hasonló lesz a helyzet. A fesztivál szervezői a Facebookon jelentették be, hogy az idei rendezvény elmarad. A jelenlegi helyzet átalakította és teljesen új terepre kényszerítette a fesztiválipart. 

„Mi, a Sziget szervezői, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező és megvalósító csapatunk, valamint a TI biztonságotok érdekében az idei szezont még elengedve, 2022 nyarán fog újult erővel visszatérni a fesztivál” – írják a Sziget Facebook-oldalán.

A 2020-as Sziget-jegyek automatikusan érvényesek lesznek a 2022-es fesztiválra is, sőt, a jegybirtokosok ajándék kreditet is kapnak majd.  

Címkék