Annyira jól sikerültek a tavalyi vetítések, hogy úgy döntött a Városmajori Szabadtéri Színpad vezetése, hogy idén ismét megnyitják a Kertmozit.

A tavalyi filmvetítések hatalmas sikert arattak, úgyhogy idén is lesz Kertmozi: nyáron 12 héten keresztül nézhetünk hazai klasszikusokat és nemzetközi filmsikereket. A fővárosi kertmozikultúra újraélesztését a Budapest Film indította el, ehhez csatlakozott tavaly a Városmajori Szabadtéri Színpad is.

Tavaly felújították és üzembe helyezték a Városmajori Szabadtéri Színpad gépházában szunnyadó 2 darab közel 70 éves 35 mm-es filmvetítőgépet, és a filmkultúra rajongói számára különleges csemegeként az első vetítések analóg technikával zajlottak. Idén pedig – ha a járványhelyzet engedi – júniustól augusztus végéig minden kedd este várják a mozira vágyókat a Kertmoziban. Többek között olyan filmeket láthatunk majd, mint az Eszeveszett mesék, a Mamma Mia!, a Becstelen brigantyk, a Truman Show, a Drakulics elvtárs, a Lajkó – Cigány az űrben vagy az Amerikai szépség. A vetítés június 8-án indul, az Elvált nők klubjával.

  • A filmvetítések kezdési időpontja minden vetítés esetében: 20.00.
  • A mozijegyek egységesen 1000 Ft-ba kerülnek.
  • Részletek és műsor itt.



Címkék