Megható összefogás: a Bethesda Gyermekkórház betonkerítésének oszlopai mostanra már gyerekkönyvek színes gerinceit mintázzák.

A Bethesda Gyermekkórház betonkerítését a költészet napja alkalmából egy nap alatt varázsolták újjá a Móra Kiadóval, Babos Bertalan Zsili művészcsapatával és önkéntesekkel, amely a járvány idején talán mindenki arcára csal egy kis mosolyt.

Költészet napjára készült el egy nagy közös jótékonysági összefogásnak köszönhetően kórházunk betonoszlop kerítésének újjávarázslása! A Móra Kiadóval megálmodtuk, Babos Bertalan Zsili művészcsapatával és önkéntesekkel egyetlen nap alatt megvalósítottuk a varázslatot. Ismert, klasszikus gyerekkönyveket találtok a Hungária körútra néző »könyvespolcon«, köztük megbújnak saját kiadású kiadványaink is... Hiszünk benne, hogy egy jó könyv minden gyermek lelkét megerősíti, és a betegség idején nemcsak a figyelmét tereli, hanem akár gyógyító ereje is lehet... Az összefogás pedig mindennél nagyobb erőt jelent, különösen, ha egy kis mosolyt csal gyermek, felnőtt arcára... a járvány idején különösen!” – olvashatjuk a gyermekkórház Facebook-bejegyzésében.

Címkék