Januárban már kiderült, hogy a Kolorádó Fesztivál rögtön két dátummal is nekifut a 2021-es szezonnak, most pedig már az első biztos fellépők neveit is nyilvánosságra hozták a szervezők.

A zeneipar is azok közé az ágazatok közé tartozik, melyeket a legérzékenyebben érintették a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások, ezért ebben a helyzetben különösen örvendetes, ha olyan hírekről tudunk beszámolni, mint amilyennel most a Kolorádó szolgált.

A szervezők korábban bejelentették, hogy az elsődleges tervek szerint 2021. június 23–26. között rendezik meg ötödik alkalommal az ország egyik legizgalmasabb fesztiválját a nagykovácsi Sztrilich Pál Cserkészparkban, de már rögtön ekkor előálltak egy pótdátummal is, ami 2021. augusztus 11–14. lenne, ha a vírushelyzet úgy hozza.

A dátumokat követően most már az első előadók nevei is publikusak, a friss merítésben szerepel többek között a Bohemian Betyars, a Fran Palermo, a Platon Karataev, a Galaxisok, a Middlemist Red, a Carson Coma, Dé:Nash, Ohnody és a Freakin' Disco is. A szervezők ígérete szerint hamarosan külföldi fellépőkkel is kiegészülhet a sor, ez szintén a járvány alakulásától függ.

A 2021-es Kolorádóra február 11. és február 14. között lehet bérletet váltani a legjobb áron, minden további információ megtalálható a fesztivál hivatalos weboldalán.

Címkék