látnivalók és kultúra

budapest

szerkesztés

Minden, amit a nyári Budapestről tudni érdemes – megjelent a We Love Budapest ingyenes útikönyve!

Szerzők

  • We Love Budapest

2020. 07. 24. 17:42

Idén is elkészítettük kis zsebkönyvünket, mely abban nyújt kapaszkodót, hova érdemes elmenni, mit érdemes megnézni és megkóstolni idén nyáron a fővárosban és környékén. A 160 oldalas kiadvány ingyenes, vendéglátó- és szálláshelyeken, múzeumokban, Tourinform irodákban találjátok meg.

Nehéz időszakon vagyunk túl – reméljük legalábbis, hogy túl vagyunk rajta, és akkora leállás már nem lesz a koronavírus-járvány miatt, mint az év első felében volt. Sokáig azt sem lehetett tudni, újra beindul-e majd a turizmus, kinyitnak-e ismét az éttermek, a szállás- és vendéglátóhelyek.

De szerencsére lazult a helyzet, és újra „megnyitott” az ország, benne pedig a főváros is. Így újra összeszedtük, és egy zsebre vágható útikönyvben összegeztük mindazt, amit a nyár és Budapest az utazók és a turisták, meg persze a benne élők számára kínálni tud. 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Budapest

Az idei nyári We Love Budapest útikönyv már a harmadik a sorban, az első nyári kiadvány még 2018-ban jelent meg. Azóta újra meg újra feltérképezzük és megmutatjuk mindazt, ami különösen vonzóvá teszi a fővárost és környékét. Akárcsak online magazinunk, úgy a nyomtatott kiadás is megbízható információkkal szolgál Budapest látnivalóiról, gasztronómiai és kulturális életéről, szabadidős programjairól és kevésbé ismert, titkos helyeiről. Mindezt olvasmányosan, izgalmasan, színesen, kisebb interjúkkal megtűzdelve és sok-sok képpel mutatjuk meg.

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Budapest

A 160 oldalas könyvecske külön fejezetet szentel a látnivalóknak, a gasztronómiának, a wellnessnek és a sportnak, a kirándulásnak és a természetnek, és azok is kapnak bőséges információt, akik vásárolni szeretnének a fővárosban, mindezt pedig jobbnál jobb, átfogó és minden igénynek megfelelő toplistákon keresztül. A kiadvány nem feledkezik meg Budapest környékéről sem: külön részt kapott a Dunakanyar, Szentendre, Vác, Visegrád, Esztergom, Etyek és Gödöllő

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Budapest

Reméljük, mindenki számára hasznos információkkal szolgálunk majd, és olyan örömet okoz e kis könyvecske, mint amilyen örömet okozott nekünk a kitalálása, a megírása és összeszerkesztése.

Idén nyáron sem csak és kizárólag Budapesttel foglalkozott csapatunk: már beszerezhető a Balatonnal foglalkozó 2020-as kiadványunk is, illetve jövő héten érkezik az egész országot górcső alá helyező We Love Hungary zsebkönyv is.
 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Budapest

Aki pedig nem tudja beszerezni We Love Budapest nyomtatott verzióját, online is „átlapozhatja” ezen a linken!

Hasonló tartalmak

Admin mode