Idén is elkészítettük kis zsebkönyvünket, mely abban nyújt kapaszkodót, hova érdemes elmenni, mit érdemes megnézni és megkóstolni idén nyáron a fővárosban és környékén. A 160 oldalas kiadvány ingyenes, vendéglátó- és szálláshelyeken, múzeumokban, Tourinform irodákban találjátok meg.

Nehéz időszakon vagyunk túl – reméljük legalábbis, hogy túl vagyunk rajta, és akkora leállás már nem lesz a koronavírus-járvány miatt, mint az év első felében volt. Sokáig azt sem lehetett tudni, újra beindul-e majd a turizmus, kinyitnak-e ismét az éttermek, a szállás- és vendéglátóhelyek.

De szerencsére lazult a helyzet, és újra „megnyitott” az ország, benne pedig a főváros is. Így újra összeszedtük, és egy zsebre vágható útikönyvben összegeztük mindazt, amit a nyár és Budapest az utazók és a turisták, meg persze a benne élők számára kínálni tud. 

Az idei nyári We Love Budapest útikönyv már a harmadik a sorban, az első nyári kiadvány még 2018-ban jelent meg. Azóta újra meg újra feltérképezzük és megmutatjuk mindazt, ami különösen vonzóvá teszi a fővárost és környékét. Akárcsak online magazinunk, úgy a nyomtatott kiadás is megbízható információkkal szolgál Budapest látnivalóiról, gasztronómiai és kulturális életéről, szabadidős programjairól és kevésbé ismert, titkos helyeiről. Mindezt olvasmányosan, izgalmasan, színesen, kisebb interjúkkal megtűzdelve és sok-sok képpel mutatjuk meg.

A 160 oldalas könyvecske külön fejezetet szentel a látnivalóknak, a gasztronómiának, a wellnessnek és a sportnak, a kirándulásnak és a természetnek, és azok is kapnak bőséges információt, akik vásárolni szeretnének a fővárosban, mindezt pedig jobbnál jobb, átfogó és minden igénynek megfelelő toplistákon keresztül. A kiadvány nem feledkezik meg Budapest környékéről sem: külön részt kapott a Dunakanyar, Szentendre, Vác, Visegrád, Esztergom, Etyek és Gödöllő

Reméljük, mindenki számára hasznos információkkal szolgálunk majd, és olyan örömet okoz e kis könyvecske, mint amilyen örömet okozott nekünk a kitalálása, a megírása és összeszerkesztése.

Idén nyáron sem csak és kizárólag Budapesttel foglalkozott csapatunk: már beszerezhető a Balatonnal foglalkozó 2020-as kiadványunk is, illetve jövő héten érkezik az egész országot górcső alá helyező We Love Hungary zsebkönyv is.
 

Aki pedig nem tudja beszerezni We Love Budapest nyomtatott verzióját, online is „átlapozhatja” ezen a linken!

Címkék