Négy magyar filmforgalmazó összefogásával elindul a Cinego művészfilmstreaming szolgáltatás. A hiánypótló szolgáltatás segítségével az elmúlt évek fesztiváldíjasait és a hazai művészmozikban vetített alkotásokat a nappalinkból is nézhetjük.

Jó hír az art mozik közönségének: elindult a hiánypótló Cinego online videótéka. Az új szolgáltató a hasonló nagy legális filmszolgáltatókhoz képest merőben más kínálattal szolgál: az elmúlt évek nemzetközi fesztiválsikerei és hazai filmek is megtalálhatóak a Cinego felhozatalában. Első körben a Cirko-Film, a magyarhangya, a Cinenuovo és a Mozinet 180 filmje közül szemezgethetünk, de a jövőben más forgalmazók filmjei is bekerülhetnek majd a listába. 

A kínálatban olyan hazai filmeket találunk, mint a Fomo, a Valan – Az angyalok völgye, a Testről és lélekről vagy a Déva, de a hazai és nemzetközi játékfilmek mellett ismert természet- és dokumentumfilmek is megtalálhatók a kínálatban. 
 
A Cinego havi előfizetési díja 1500 Ft, amivel a legtöbb film lejátszható. Emellett lehetőség van egyes filmek kölcsönzésére 30 napos időintervallumra 650 Ft-tól, illetve örökre szóló letöltésre 1.300 Ft-tól. Utóbbi két lehetőség exkluzív, az előfizetéses konstrukcióban még nem szereplő alkotásokat is kínál. A Cinego kínálatát itt lehet megnézni.

Címkék