A karantén első hulláma alatt az otthoni kenyérsütés újabb virágkorát élte, de a kezdeti lelkesedés keveseknél tartott ki. Most azoknak szeretnénk ajánlani egy remek programot, akik újra felhúznák lisztes kötényüket, ezúttal egy garantáltan sikeres sütés erejéig.

Jön a karácsony, és úgy néz ki, napjaink nagy részét továbbra is otthonunkban fogjuk tölteni, ezért érdemes nyitottnak lenni minden olyan élményre, ami új impulzusokat ígér. Az Első Pesti Rétesház eltökélte, hogy elviszi a rétesnyújtás élményét az otthonokba, ami családdal, barátokkal vagy háziállattal is emlékezetes programnak ígérkezik.

A Csináld Magad Boxban (DIY Rétes) a kiváló minőségű, kézzel készített rétestészta mellé 3-féle tölteléket választhatunk, egy tésztából 10-12 szelet rétest lehet készíteni, körülbelül 30 perc alatt. A dobozban a szükséges hozzávalók mellett egy fotókkal kiegészített, részletes leírást is találunk, ami biztosítja a sütés boldog kimenetelét. A Csináld Magad Boxot megrendelhetjük a Wolton és a Netpincéren, de személyesen az étteremben is kérhetjük elvitelre. És ha az ünnep szellemében mégiscsak a bejgli felé kacsingatunk, az Első Pesti Rétesházban van lehetőség diós és mákos házi kemencés bejglit is rendelni e-mailben, elvitelre.

Címkék

Elérhetőségek

Első Pesti Rétesház 1051 Budapest, Október 6. utca 22. Weboldal