Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Van élet a bejglin túl – DIY-boxszal hódít az Első Pesti Rétesház

A karantén első hulláma alatt az otthoni kenyérsütés újabb virágkorát élte, de a kezdeti lelkesedés keveseknél tartott ki. Most azoknak szeretnénk ajánlani egy remek programot, akik újra felhúznák lisztes kötényüket, ezúttal egy garantáltan sikeres sütés erejéig.

Jön a karácsony, és úgy néz ki, napjaink nagy részét továbbra is otthonunkban fogjuk tölteni, ezért érdemes nyitottnak lenni minden olyan élményre, ami új impulzusokat ígér. Az Első Pesti Rétesház eltökélte, hogy elviszi a rétesnyújtás élményét az otthonokba, ami családdal, barátokkal vagy háziállattal is emlékezetes programnak ígérkezik.

A Csináld Magad Boxban (DIY Rétes) a kiváló minőségű, kézzel készített rétestészta mellé 3-féle tölteléket választhatunk, egy tésztából 10-12 szelet rétest lehet készíteni, körülbelül 30 perc alatt. A dobozban a szükséges hozzávalók mellett egy fotókkal kiegészített, részletes leírást is találunk, ami biztosítja a sütés boldog kimenetelét. A Csináld Magad Boxot megrendelhetjük a Wolton és a Netpincéren, de személyesen az étteremben is kérhetjük elvitelre. És ha az ünnep szellemében mégiscsak a bejgli felé kacsingatunk, az Első Pesti Rétesházban van lehetőség diós és mákos házi kemencés bejglit is rendelni e-mailben, elvitelre.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping Gasztró

tMK & Friends XMAS Shopping & Brunch

Egy újabb repertory shoppingra készülhetünk a pesti oldalon, méghozzá egy olyan izgalmas és tágas helyszínen, mint a Kastner Kommunity, ahol december 16-án és 17-én várnak egy kellemes hangulatú karácsonyi shoppingra. A Kastner Kommunity egy találkozóhely, kávézó, közösségi- és munkatér, galéria, ahol érdemes a karácsonyi ajándékok beszerzését összekötni egy brunch-csal is.

Gasztró

Mutatunk egy kávézót, ahol akár színészekkel is összefuthatunk!

A Katona József Színház büféje, a kantin: nem csupán az előadások idején, hanem mindennap nyitva áll a vendégek előtt.

Gasztró

Közép-európai ebéd 120 méterrel a város felett

Krúdy kedvence és régiós gyöngyszemek, bisztróhangulat és a város legizgalmasabb panorámája – megnéztük a VIRTU Restaurantot.

Gasztró

A hedonizmus titkos receptje – Indítsd pezsgős reggelivel a napot!

Nincs jobb napkezdés, mint egy hosszú, pezsgős reggeli, amit szép környezetben, barátokkal vagy akár egyedül, magunkat megajándékozva tölthetünk.

Neked ajánlott

A