Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Megújul az Elvira, a MÁV internetes jegyvásárlási rendszere

Minderről Vitézy Dávid számolt be a Facebook-oldalán. Az új jegyvásárlási rendszer december 13-ig tesztüzemmódban működik, azután válik élessé.

„Sok munkánk volt benne Homolya Róbert MÁV elnök-vezérigazgatóval közösen, végre próbaüzemben elindult a megújult Elvira, a MÁV internetes jegyvásárlási rendszere” – így kezdi a nagy hír bejelentését Vitézy Dávid saját Facebook-oldalán. A megújult Elvira rendszere mostantól teljesen megegyezik a MÁV-applikáció mögött működő jegyértékesítési rendszerrel. A következő lépés egyébként az applikáció felhasználói felületének megújítása lesz.

Az új Elvira december 13-ig próbaüzemben működik, vagyis még arra is van felület és lehetőség, hogy a felhasználók visszajelzéseket – hibákról vagy javaslatokról – küldjenek az oldal üzemeltetőinek. Az éles üzemmód december 13-án kezdődik, ezért az ettől a naptól érvényes vonatjegyeket már csak az új felületen lehet majd megvenni. Mivel az új ELVIRA a MÁV-alkalmazással közös fiókot használ, ezért a megvásárolt jegy a MÁV-appban is megjelenik, valamint e-mailben is elérhető lesz, PDF-formátumban. A december 3-val induló tesztidőszak alatt a felületet egyelőre csak korlátozott számú felhasználó próbálhatja ki, első körben ötszázan. Ugyanakkor folyamatosan emelik a tesztelésbe bevontak létszámát.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Budapest

A mélység, ami elnyelt tankokat és téglagyárat is – A Feneketlen-tó története

?>

Ha rendeznénk egy „fenyegető elnevezésű budapesti helyek” versenyt, a Feneketlen-tó biztosan dobogós lenne. Na de miért kapta a 4-5 méter mély tó ezt a furcsa nevet?

Egy kis időre igazi tél lett – Képeken a november végi havazás pillanatai

?>

Pár órán át kitartott a sűrű hóesés romantikája, ami mára emlék lett csupán. Képeinkkel felidézzük a manapság ritkaságszámba menő pillanatot.

Egészen különleges helyen lesz az ország legnagyobb karácsonyfája

?>

December 3-tól ismét zöldbe borulnak a Megyeri híd pilonjai, így immár harmadjára lesz ez az ország legnagyobb karácsonyfája.

Fénytűzoltó, FényHÉV, Fényflotta – Adventi járművek a városban

?>

Az adventi időszakot nemcsak a fényben úszó terek, utak és utcák, hanem a fényekkel felturbózott járművek is fémjelzik.

Neked ajánlott

A