Én imádom a technológia fejlődését, és hálás vagyok a sorsnak, hogy ebben a korban születtem, amikor nyomon követhetem a fejlődést. Óriási ugráson megy keresztül az emberiség 10-20 év alatt is. Gondolj csak bele, hogy Steve Jobs 2007-ben mutatta be az első igazi okostelefont (az iPhone-t), és ma hol tartunk…

Ma már nem csak a zsebünkben található okostelefon jelenti az innovációt a lakásban, ennél sokkal több dolgot is találhatunk. Az okoseszközök és a robotizált háztartási gépek kora felé haladunk hatalmas léptekkel. Lássuk, most hol tartunk, amikor is már betette a lábát az otthonunkba is az innováció!

A szobamérleget felváltotta az okosmérleg

Nem gondoltam volna, hogy valaha is többet jelent majd egy szobamérleg egy egyszerű mérlegnél, amely megmutatja, hogy megint mennyit híztam. Pedig az okosmérlegek megjelenésével rengeteg új funkciót kaptak a szobamérlegeink. Az Eufy élen jár az okosmérleg-fejlesztésekben, így az általuk gyártott mérleg akár 12 különböző mutatóval is képes szolgálni. Mutatja többek között a testsúlyt, testzsírszázalékot, BMI-indexet, csonttömeget, izomtömeget, testvízt, testzsírtömeg BMR-indexet, zsigeri zsírt és zsírmentes testtömeget.

Ráadásul könnyen szinkronizálhatjuk a mért adatokat több kedvelt mobilapplikációval is, így később könnyen kielemzethetjük majd az eredményeket. Ráadásul családi felhasználásra is tökéletes választás, mert akár 16 személy értékeit képes eltárolni.

Már a porszívózás sem a régi

A porszívózás önmagában megérne egy külön cikket, mert rengeteget fejlődött az utóbbi évtizedekben. Az Eufy itt is kitett magáért, mert innovatív, vezeték nélküli álló porszívóval és robotporszívók egész hadával segíti háztartásunk tisztán tartását. Elmondható, hogy az Eufy innovációt hoz otthonunkba. Nézz szét mindenképp a Moon Store kínálatában az előbbi linken! Így te is megtapasztalod azt az innovációt, eleganciát és előremutatást, amit az Eufy képvisel.

Ha együttesen használod lakásodban a fent említett két Eufy terméket (álló porszívó, robotporszívó), garantálom, többször lesz kitakarítva nálatok. Már csak azért is, mert a robotporszívót úgy programozod, ahogy akarod. Akkor indul el takarítani, amikor beütemezed neki. Ez pedig egy kihagyhatatlan lehetőség arra, hogy akkor is takarítva legyen a házad, amikor te épp dolgozol. Napközben feltakarít a robotporszívó, így nem zavar senkit, és neki sincs útba senki. Még sohasem volt ennyire könnyű felporszívózni!

Innováció a kényelmünk szolgálatában


Az Eufy rátalált arra az útra, amin sok más cégnek is járnia kellene. Folyamatosan fejlesztenek, és figyelnek a vásárlóik igényeire. Így kielégítik az igényeiket és biztosítják a kényelmüket. Ezzel elérik, hogy ha valaki vesz egy Eufy terméket, az nem áll meg egynél. Egyszerűen azért, mert minőségi és innovatív termékeik vannak, amik valóban segítenek és a kényelmünket szolgálják.