A masszázsmedencék piacán számos különféle jakuzzi található, és az egyszeri vásárló rendszerint nincs is feltétlenül tisztában azzal, hogy milyen felszereltséggel kaphatóak az egyes medencék, illetve milyen elvárásokat támaszthatunk a leendő jakuzzinkkal szemben. Ezért mi most néhány pontban összeszedtük azokat a kényelmi funkciókat és kiegészítőket, melyeket a legmodernebb masszázsmedencék tartalmazzák.

Vízkezelő rendszer

A masszázsmedencékkel együtt jár a rendszeres vízkezelés, és ezt a feladatot nem lehet megúszni. Ugyanakkor ma már létezik olyan fejlesztés, aminek a segítségével kevesebb vegyszerrel vagy akár vegyszermentesen is tisztán tartható a medence vize. Ez a Caldera Spas által kifejlesztett FreshWater vízkezelő rendszer, amely konyhasóból klórt állít elő, és ennek köszönhetően a medence vize háromszor tovább marad tiszta, mint nélküle.

Nem beszélve arról, hogy a vegyszermentes vízkezelés miatt azok a családtagok és kisgyermekek egyaránt csobbanhatnak a jakuzzi vizében, akiknek eddig az érzékeny bőrük miatt nem igazán volt erre lehetőségük.

Kényelmes ülések, teljes testmasszázs

Bár a legtöbb masszázsmedence alapvetően a komfortra épít, mégis van a kényelmesnél is kényelmesebb megoldás, hiszen az ergonomikusan kialakított ülőhelyek, melyek egyrészt tehermentesítik a gerincet, másrészt lágyan körülölelik a testet, valóban a létező legnagyobb kényelmet nyújtják.

Rendszerint a masszázsmedence minden egyes férőhelye más-más masszázsszolgáltatást nyújt, ezért ha teljes testmasszázsra vágyunk, érdemes körbemenni és használni az összes ülést, hogy a testünk minden egyes pontja kellően át legyen masszírozva. Sőt, az egyes típusoknál a teljes test szinte szó szerint érthető, ugyanis a lábtartóval felszerelt kivitelekben könnyedén megtámaszthatóak a sarkak, így a jetek reflexológiás talpmasszázsban részesíthetik a megfáradt lábainkat.

Belső világítás

A hagyományosnak számító sárgás fényű belső világítás már nem jelent újdonságot, viszont a beépített LED-es rendszer leginkább a modern medencék velejárói. Ennek köszönhetően ugyanis többféle színben világíthatjuk meg a medence belsejét, vagyis például romantikus hangulatban vörösre festhetjük a vizet, míg ha nyugalomra vágyunk, akkor azonnal zöldre válthatunk.

Beépített audiorendszer

Ha zenére vágyunk hidromasszázs közben, akkor a beépített audiorendszert egyenesen nekünk találták ki. Ennek köszönhetően ugyanis bármilyen Bluetooth kompatibilis eszközről hallgathatjuk a választott dallamokat – döntésünktől függően –, medencén belül és kívül egyaránt.

Amennyiben te is szeretnél egy igazán magas minőségű, az összes kényelmi funkcióval ellátott masszázsmedence büszke tulajdonosa lenni, keresd fel a Caldera Spas oldalát, és válassz egy minden igényednek megfelelő jakuzzit!