Az Impulse Fitness egy olyan márkanév, amelyre minden fitnessben és edzőteremben otthonosan mozgó egyén felfigyel. Mindez nem csoda, mivel az általuk gyártott gépek minőségileg magasabb kategóriába tartoznak. Híressége és közkedveltése a márka mögött álló 35 éves múltnak köszönhető, amelyet eltöltött a kardió- és erőgépek piacán. Nagy múltra visszatekintő munkásságának hála olyan termékeket hozhatott létre, amelyek minden szinten kielégítik mind a teremtulajdonosok, mind a végső felhasználók igényeit - úgy, mint a legújabb Impulse IF93 gépcsalád termékei.

Amit érdemes tudni az Impulse Fitnessről

A cég termékeire nem csak az innovatív kialakítás és a funkcionalitás jellemző, hanem a tartós és időtálló összeállítás, valamint a stílusos megjelenés egyaránt. Minőségi alapanyagainak hála nem igényelnek sok karbantartást, strapabírók és élettartamuk is sokkal hosszabb társaikkal szemben. Ezen tulajdonságaiknak hála sokan szeretik feltölteni az edzőtermeket termékeikkel, mivel nem csak minőség szempontjából verhetetlenek, hanem ár-érték arányban is kiemelkednek, mivel legjobbnak bizonyulnak a piacon.

Mindezen felül termékeik tervezéséért Amerika és Európa legjobbjai a felelősek, akik szakmájukban kiemelkedőnek bizonyultak, mindezt a gépek is bizonyíthatják. Mindezen tényezőknek hála az Impulse Fitness gépei immáron több ezer fitnessteremben jelen vannak világszerte, és bizonyítják megbízható és szerethető voltukat. Számos olyan termékkel rendelkeznek, amely gyorsan elnyerte a végső felhasználók bizalmát, ilyen az Impulse IF93 széria is.

Az Impulse IF93-as széria

Amennyiben szeretne többet megtudni az IF93 széria termékeiről, akkor látogasson el a Mánia Fitness weboldalára, ahol igényei szerint válogathat a legsikeresebb Impulse Fitness termékek közül. A széria gépei között megtalálhatja a Chest Press - mellkas és felsőtest megedzésére alkalmas gépezetet, a Bicep - bicepsz fejlesztésére hivatott eszközt, a Shoulder Presst - amely pedig a vállak átmozgatására szolgál.

Garantáltan megtalálhatja az Ön számára legalkalmasabb és az edzőterméből hiányzó terméket. Felhasználásuk sokrétű, egy-egy gépezet több testrész megedzésére is alkalmas, azonban vannak olyan gépek, amelyekkel egy kifejezett végtagot lehet fejleszteni, több módon is, így mindenképpen a felhasználók kedvencévé válik.

A vállak, a hát és a mellkas megedzésétől, a has, a combok, a vádli fejlesztésén keresztül egészen az egész test átmozgatásáig megtalálhatja a legalkalmasabb gépezetet az IF93-as szériában. Vázszerkezetük masszív, így bírják a terhelést, mozgástartományuk pedig igen sokrétű, ennek köszönhetően a legjobb választást jelentik azok számára, akik a megfizethető árú, de mégis magasabb minőséget keresik.

Abban az esetben sem kell aggódnia, ha kisebb teremmel rendelkezik, mivel az eszközök legtöbbjénél a gyártó külön figyelmet fordított helytakarékos megjelenésüknek, így biztosan megtalálja a gépeknek megfelelő helyet.