Bármilyen típusú étteremről is van szó, szeretjük jól megválogatni, hova ülünk be, és általában azok a helyek nyernek, amelyek sajátos atmoszférával rendelkeznek és különleges hangulatot teremtenek. Ha te is azok közé tartozol, akik a saláta fogyasztását szeretik élményként megélni, akkor a következő pár sorban tarts velem egy utazásra, ami visszarepít az időben, ráadásul egy különleges salátabárral is megismerkedhetsz!

A Kárász-ház titkai

Utazásunk végállomása a Kárász-ház, amely több száz éve büszkén emelkedik ki Szeged utcáinak épületei közül. A 170 éves építmény kultúrája minden utazó számára elbűvölő lehet, és egy jó saláta mellett élvezhetjük a “kilátást”.

A Zöldlevelecske Salátaműhely különleges salátáit most egy olyan helyen fogyaszthatod, ahol valós történelmi események történtek és valós történelmi személyek szálltak meg. A bejárat feletti erkélyen például Kossuth Lajos mondott lelkesítő beszédet, de Ferenc József és felesége, Sissi is ellátogatott már ide.

Sajnos ők még nem kóstolhatták meg ezeket a mennyei salátákat, de Te szerencsére már megteheted! Így Sissihez hasonlóan látogass el Te is a salátabárba, hogy a történelem láthatatlan tollával a Te pillanataidat is feljegyezze!

Hazai alapanyagok

A tudatosság és a fenntarthatóság egyre nagyobb szerepet játszik mindenki életében. Az emberek igyekeznek friss, hazai alapanyagokat beszerezni, valamint az ezekből készült ételeket fogyasztani.

Ezen emberek számára van egy jó hírünk! A Zöldlevelecskénél az alapanyagok 90%-a hazai, család gazdaságokból származik, amelyeket figyelmesen ellenőriznek, válogatnak. Ráadásul maga a vállalkozás is 100%-ban magyar, szegedi tulajdonú.

Ami pedig a legjobb, hogy itt biztosan friss és ropogós salátákat kapsz majd! Ugyanis minden a rendelést követően, helyben készül el számodra, így biztosan nem találkozhatsz silány minőségű ételekkel!

Különleges ételek

Ha benned is éltek kételyek a saláták laktató jellegét illetően, akkor elég csak egyszer megkóstolnod a bőséges, ínycsiklandozó salátáikat, hogy egy életre leszámolj ezekkel a sztereotípiákkal! A saláták mellett megtalálsz még számos cukormentes desszertet, valamint hidegen préselt, frissen facsart gyümölcslevet is a kínálatban, hogy teljessé tehesd az étkezést!

Ne habozz! A Salátaműhely akkora népszerűségnek örvend, hogy a 12-13 óra és 18 óra körüli csúcsidőkben számítani kell a sorban állásra! Ezt azonban elkerülheted, ha telefonon vagy inkább online adod le a rendelésed! Nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd belépni az online felületre, összeállítani saját salátád, majd megrendelni a kész remekművet! A jól sikerült receptet akár el is mentheted, így legközelebb is megismételheted a rendelést!