A konyha elengedhetetlen eszköze a mikrohullámú sütő. Sok esetben lehet rá szükség, amikor az adott ételt vagy italt gyorsan kellene felmelegíteni, mert legyőzi az éhség, amikor a rokonok váratlan látogatást terveztek és időben fel kell olvasztani a húst, vagy amikor egy kis rágcsálnivalóra vágyik az esti filmezés mellé. Számos mikrohullámú sütő található a piacon, azonban kiválasztáskor vannak olyan tényezők, amelyeket mindenféleképpen számba kell venni az ideális döntés meghozatala érdekében.

Azonban a Bosch minőségi mikrohullámú sütői segíthetik a megfelelő termék kiválasztásában, mivel az adott márkanév alatt garantáltan megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb készüléket.

A Bosch mikrohullámú sütők típusai

Mikrohullámú sütők esetében is választhat a beépített vagy a különálló készülékek közül. Amennyiben olyan konyhabútorral rendelkezik, amelynél kivitelezhető a mikrohullámú sütő beépítése, akkor érdemes azt a típust választani, mivel kevesebb helyet foglal a konyhapulton, belesimul a bútorba, ezzel színesítve a konyha képét és feldobva annak stílusát. A nemesacél beépíthető készülékek kifejezetten strapabíróak, elektronikájuk felhasználóbarát, azaz könnyű és egyaránt kényelmes a kezelésük a beszédes gomboknak hála.

Univerzális kezelőgyűrűjüknek köszönhetően könnyen állíthatja a teljesítményt vagy válogathat a meglévő programok között egyaránt. TouchControl érintőszenzoros kezeléssel rendelkezik a mikró, azaz akár egyetlen érintéssel életre kelthető és felmelegíthető a várva várt étel. Belső felülete nemesacél, így sima felületének és lekerekített széleinek köszönhetően könnyen tisztítható a belső tér makacs szennyeződések esetében is. Akár elektromos ajtónyitással rendelkező készüléket is beszerezhet, amelynek segítségével egyetlen érintés hatására kinyílik az ajtó.

A különálló mikrohullámú sütő

A különálló mikrohullámú sütőknek is megvannak a maga előnyei és hátrányai egyaránt. Sokszínű lehet a kialakítása a beépített mikrohullámú sütőkkel szemben. Különböző színek, stílusok közül válogathat konyhabútorának megfelelően. Több programmal is rendelkezik, amelyeknek köszönhetően nem csak melegíthet vagy forrósíthat, hanem olvaszthat is.

Különböző teljesítményszinttel is rendelkezik, így az ételnek megfelelően választhatja meg a fokozatot. LCD kijelzővel is rendelkezik, amely az aktuális idő mutatása mellett a programból maradt időt is mutatja.

Amennyiben szeretné beszerezni a konyhája képéhez leginkább illő Bosch mikrohullámú sütőt, akkor keresse fel a BestMarkt weboldalát, ahol számos készülék közül válogathat igényeinek megfelelően.