Június 11. és 17. között meglehetősen sokszínű programkínálatból válogathatunk, vehetjük az irányt például a pilisborosjenői Kevélyhegyi Levendulamező felé, vagy a városban maradva több vintage ruhaüzlet akciója vagy ruhavásár között is dönthetünk. Óbudán napközis gyerektábort indít a Hello Wood, de már a workshopok is újraindultak, így ajánlunk virágos és övtáskakészítő workshopot is.

Június 11., csütörtök

Három napont át tartó leárazással és csütörtök esti late night shoppinggal ünnepli a karantén utáni visszatérést a JUDAS csapata. Június 11. és 13. között 25% kedvezménnyel vásárolhatunk nálunk, a csütörtöki napon ráadásul a szokásosnál tovább, 21:00-ig lesznek nyitva.

Június 12., péntek

A Szuterén Lakásétterem június 12-i vacsoraestjén Cseke Gábor jazz-zongorista játékát hallgathatjuk majd Bachtól a jazzig címmel. A kulináris élményeket az ötfogásos menü biztosítja, amelyet húsos és előzetes egyeztetést követően vegetáriánus verzióban is lehet kérni.

Június 12-én és 13-án, pénteken és szombaton, hosszú idő után újra sale a Typo Showroomban, amellyel egyben az újranyitást is ünneplik. Lesznek kincses dobozok, néhány ezer forintos meglepetésekkel, amelyeket folyamatosan újratöltenek, a hangulatról pedig Tolo zenéi és tombola fog gondoskodni.

Június 13., szombat

A Vintage Outfit Market az ország legnagyobb hétvégi vintage ruhavásáraként indul útjára június 13-án. A helyszínt az ELLÁTÓház biztosítja, ahová nemcsak a vásárlókat várják, hanem kiállítók jelentkezését is.

Június 14., vasárnap

A korlátozások nagy részének feloldásával a Pran virágos workshopjai is újraindulnak. Június 14-én orchideakertet készíthetünk üveggömbben, amelyhez minden összetevőt biztosítanak a foglalkozás során. Egy 25 cm átmérőjű üveggömbbe ültethetünk egy tő ékszerorchideát és egy tő broméliát, melyek alá speciális virágföld kerül.

Június 15., hétfő

A Hello Wood csapata idén nyáron is szervez napközis tábort gyerekeknek az óbudai Zichy-kastély északi szárnyában, ahol dizájn témájú készségfejlesztő programjaikon egészséges életmódot folytató tervezőművészek, dizájnerek dolgoznak majd együtt a tervezés, a kétkezi alkotás és a dizájn területe iránt érdeklődő gyerekekkel.

A június 15-19. közt zajló táborban a workshopok eredménye lehet dizájnbútor, stop-motion animációs kisfilm, egy művészi fotó, grafikai alkotás, egy divatos ruha, kiegészítő, ékszer vagy akár egy látványos divatbemutató is. A képességfejlesztést a Hello Wood élménypedagógiai és példakép alapú módszerekkel valósítja meg, így a gyermekek hosszú távon érzékenyebbek lesznek környezetükre, érdeklődővé válnak a dizájngondolkodás és az alkotásban rejlő lehetőségek iránt, megtanulnak csapatban dolgozni és együttműködni.

Június 16., kedd

A Stitch Budapest workshopján egyedi övtáskát készíthetünk a nyárra, amihez fazont, méretet és anyagot is választhatunk. A workshopra mindössze három ember jelentkezhet, így érdemes gyorsan lecsapni a lehetőségre vagy figyelni a későbbi dátumokat.

Június 17., szerda

Június 12-től 21-ig a Kevélyhegyi Levendulamezőn is indul a szüret, melynek során bárki szedhet magának néhány csokor levendulát a pilisborosjenői, közel 3 hektár alapterületű mezőn. Szüretelni kizárólag ollóval vagy metszőollóval lehetséges, melyeket korlátozott számban tudnak ugyan biztosítani a helyszínen, de érdemes sajáttal készülni.

Címkék