A járványhelyzet visszahozza az autósmozik korát: június 3-án A nagy Lebowskival startol a Westend Drive-In Cinema.

A Budapest Rooftop Cinema az elmúlt nyolc év alatt már megtanult minden nehéz helyzethez alkalmazkodni – idén sincs ez másként, a járványhelyzet miatt autósmozival rukkoltak elő. Így június 3-án, szerdán 21 órakor a MOL Limóval és a Westend bevásárlóközponttal elindul a Westend Drive-In Cinema. A műsor a megszokott klasszikus filmes felhozatalból áll: Cohen-fivérek rendezte A nagy Lebowski című kedvencet nem kisebb alkotások követik a nyitóhéten, mint az Amerikai szépség, a Joker, a Pomádé és a Vissza a jövőbe. Az éppen aktuális műsort megtalálható a Budapest Rooftop Cinema honlapján és Facebook-oldalán.

A moziban a 19:30-as kapunyitást követően minden este 21 órakor indul a vetítés, jegyeket autónként egységesen 3887 forintos áron lehet kizárólag elővételesen online vásárolni – függetlenül attól, hányan ülnek a kocsiban. (Az ajánlott létszám az optimális kilátás miatt 2 fő az első üléseken.) A MOL Limo felhasználóinak a közösségi autómegosztó fix összeggel ellentételezi a várakoztatás díját, és dedikált parkolóhelyeket vehetnek igénybe. A szervezők azokra is gondoltak, akik nem vezetnek: ők ugyanezért az árért a helyszínen parkoló MOL Limókba válthatnak helyet. Szintén előre megrendelhetők online, a Cooltix.hu rendszerén keresztül a mozikban megszokott üdítők és ropogtatnivalók is – a járványveszély miatt a helyszínen nem lesz lehetőség sem jegyet, sem büfétermékeket vásárolni.

Az elmúlt hetekben az egészségügyi dolgozók, rendőrök, mentősök, tűzoltók még az átlagosnál is többet tettek az emberekért, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy vetítésenként 5 autós helyet ingyen biztosítanak a számukra. Ezekre a helyekre a vetítés előtti napon 18 óráig emailben lehet regisztrálni az info@budapestrooftopcinema.hu címen.

Címkék