Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő budapest

Így telt meg élettel pillanatok alatt a város – képgaléria Budapest első karantén utáni napjáról

Ilyen volt Budapest első napja korlátozások enyhítése után – napozás a parkokban, nyitogató teraszok, az első baráti sörözések, tombolás a játszótereken.

Szombaton jelentették be, hogy a kormány Budapesten is feloldja a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozást. Két hónapnyi bezártság után a tegnapi nap volt az első a „szabadban”, amit a Budapestiek száz százalékig ki is élveztek. A másfél méteres távolság megtartása és a maszkviselés a tömegközlekedési eszközökön, valamint az üzletekben továbbra is kötelező lesz, de a közterületek, a parkok és a játszóterek, illetve a vendéglátóhelyek teraszai is megnyithattak. Kicsit még szokni kell a kimért távolságot, a szellős asztalokat, de több hétnyi bezártság után ezt is szeretjük. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Hétvégi programajánló – 8. Karácsonyi ronda pulcsis futás, Tandori 85, gőzgombócnap a budaörsi majorban

?>

December 6. és 10. között az ingyenes programoktól kezdve a szívmelengető gőzgombócnapig mutatjuk a legjobb eseményeket ezekre a szürke napokra!

Ajándékozz élményt! – Ötletek a reggelitől a gőzfürdőn át a színházig

?>

Az élményajándékokkal szinte lehetetlen mellényúlni, az alábbi lehetőségek közül pedig többféle korosztálynak is találhatunk megfelelő meglepetést.

Budapest pénztárcakímélően – 10 klassz ingyenes program decemberre

?>

A decemberi ingyenes programokat a karácsony hangulata járja át, de annak is segítünk, aki éppen ezt kerülné el.

Több száz lampion közé léphetünk be esténként az Állatkertben a sárkány évét köszöntve

?>

Az Állatkerti körúton lévő Biodóm kertjében és épületében több száz lampion fényét követve léphetünk be a sárkány évének színes, látványos világába.

Neked ajánlott

A