Egy adatlap kitöltésével jelentkezhetünk egy versre, melyet az Örkény társulatának általunk választott tagja telefonon fog elmondani a VERS CSAK NEKED akció keretében.

Az április 11-i kötésze napja alkalmából indítja el az Örkény Színház új VERS CSAK NEKED elnevezésű akcióját. Bár a nézőtér zárva, szeretnék, ha személyesen adhatnának valamit: szeretnék enyhíteni a bezártság élményét, oldani a magányt.

A VERS CSAK NEKED-re a színház honlapján jelentkezhetünk: itt kell kiválasztanunk a költőt, akitől verset szeretnénk, és meghagynunk nevünket, telefonszámunkat, és az időpontot, amikor hívhatnak minket. Amikor csörög a telefon, a társulat egy tagja keres majd bennünket, és elmondja nekünk kedves költőnk egy versét.


Az online jelentkezés kezdete: április 9. 19:00 óra. A telefonos jelentkezéseket április 10-én 14 és 16 óra között fogadják. Az akció június 21-ig tart, addig a társulat 25 tagja mindennap telefonál, így 2500 magányos, vagy csak élő szóra vágyó embert érnek majd el akciójukkal. A költőket, verseket a társulat tagjai maguk választották. A sikeres jelentkezésről és a hívás pontos dátumáról e-mailben tájékoztat a színház.

Címkék