Ahogy a helyzet fokozódik, és új szabályokhoz kell alkalmazkodnunk, úgy igyekszik Budapest is felvenni új ritmusát, az éttermek pedig megtalálni lehetőségeiket, hogy ebben a bizonytalan helyzetben is biztos pontként maradhassanak meg vendégeik életében. A VakVarjú étterem is csatlakozott a házhoz szállítók köréhez, így már otthonra is megrendelheted a kedvenc varjúságaidat, a négy egységük bármelyikéből.

Egyre több vendéglátós hely dönt úgy, hogy ebben a szerencsétlen átmeneti helyzetben is elérhetővé teszi fogásait, természetesen a lehető legbiztonságosabban. A VakVarjú éttermei már hosszú évek óta jelentenek biztos pontot a család minden tagjának, klasszikus, alapvetően magyaros ételei között mindenki megtalálja a szíve választottját. A VakVarjú-élmény házias ételeivel és kedves, családias hangulatával az igazi, és bár a közös nagy ebédekről most egy időre le kell mondanunk, a kifogástalan ételekről szerencsére nem.

Elindult a VakVarjú aircargo – így hívják a házhoz szállítást varjúnyelven – melynek célja, hogy senki ne maradjon lélekmelegítő vasárnapi ebéd nélkül a hétvégén, vagy bőséges vacsora hiányában a dolgos hétköznapokon. Kiszemelt ételeidet a négy étterem valamelyikéből pár kattintással házhoz rendelheted az étterem honlapján, vagy a Netpincér és a Wolt alkalmazással, és egy órán belül érintésmentesen át is veheted. A VakVarjú konyhájában tehát továbbra is feltartóztathatatlanul készül a ropogós csülök a malacságok szerelmeseinek, az omlós kecskesajt a vega varjúság után epekedőknek, és a tiramisù az olasz desszert híveinek. Nézz körül az étlapon, és tervezd meg a következő rendelésed!

Címkék

Elérhetőségek