Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Házhoz repülnek a kedvenc varjúságaid! – már a VakVarjú is kiszállítja az ebéded, vacsorád!

Ahogy a helyzet fokozódik, és új szabályokhoz kell alkalmazkodnunk, úgy igyekszik Budapest is felvenni új ritmusát, az éttermek pedig megtalálni lehetőségeiket, hogy ebben a bizonytalan helyzetben is biztos pontként maradhassanak meg vendégeik életében. A VakVarjú étterem is csatlakozott a házhoz szállítók köréhez, így már otthonra is megrendelheted a kedvenc varjúságaidat, a négy egységük bármelyikéből.

Egyre több vendéglátós hely dönt úgy, hogy ebben a szerencsétlen átmeneti helyzetben is elérhetővé teszi fogásait, természetesen a lehető legbiztonságosabban. A VakVarjú éttermei már hosszú évek óta jelentenek biztos pontot a család minden tagjának, klasszikus, alapvetően magyaros ételei között mindenki megtalálja a szíve választottját. A VakVarjú-élmény házias ételeivel és kedves, családias hangulatával az igazi, és bár a közös nagy ebédekről most egy időre le kell mondanunk, a kifogástalan ételekről szerencsére nem.

Elindult a VakVarjú aircargo – így hívják a házhoz szállítást varjúnyelven – melynek célja, hogy senki ne maradjon lélekmelegítő vasárnapi ebéd nélkül a hétvégén, vagy bőséges vacsora hiányában a dolgos hétköznapokon. Kiszemelt ételeidet a négy étterem valamelyikéből pár kattintással házhoz rendelheted az étterem honlapján, vagy a Netpincér és a Wolt alkalmazással, és egy órán belül érintésmentesen át is veheted. A VakVarjú konyhájában tehát továbbra is feltartóztathatatlanul készül a ropogós csülök a malacságok szerelmeseinek, az omlós kecskesajt a vega varjúság után epekedőknek, és a tiramisù az olasz desszert híveinek. Nézz körül az étlapon, és tervezd meg a következő rendelésed!

Cimkék

Elérhetőségek

Hasonló tartalmak

Gasztró

Egy hónapon keresztül most a Deák téri Bamba Marhában is kipróbálhatjuk a smash burgereket

Pop-up smash burger hónap a Bamba Marhánál – a Deák téri egységben megkóstolhatjuk, hogyan kódolták Jancsa Janiék a legújabb burgertrendet.

Gasztró Szponzorált

Új étlap, különleges koktélok az ARAZ Étteremben, és egy mesés szecessziós kávézó a galérián

A közel 15 éves ARAZ Étteremben beszélgettünk Barka Áron séffel, kipróbáltuk a kedvenceket, a mesés kávézó pedig visszarepített az időben.

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Neked ajánlott

A