A JCB részéről már megszokhattuk a folyamatos innovációt és fejlesztéseket, nemrégiben például egy forgó felsővázas rakodó debütált a gyártó részéről. A Hydraload 555-210R megjelenését felfokozott várakozás előzte meg a piac részéről, a tulajdonságait elnézve nem is véletlenül. A cikkben tehát a Hydraload 555-210R kapja a főszerepet, egyaránt ki fogjuk emelni a fontosabb paramétereit, valamint a működése kapcsán a fontosabb tudnivalókat.

Amit a Hydraload 555-210R-ről alapvetően tudni érdemes

Egészen meggyőző, 5,5 tonnás emelési kapacitás, amihez ráadásul 20,5 méteres maximális emelési magasság is hozzájön. Több évnyi alapos tervezés, valamint a teleszkópos rakodók gyártása terén szerzett negyven évnyi tapasztalat van ebben a remekbe szabott munkagépben.
Masszív gémszerkezettel és a más modelleknél már bizonyított hajtáslánccal lett felszerelve. Így a megbízhatóság, sokoldalúság, az egyszerű kezelhetőség és a biztonság nagyszerű elegyeként működik, a leendő tulajdonosok legnagyobb örömére.

Kiknek érdemes a Hydraload 555-210R beszerzésében gondolkodni?

Természetesen a gépbérlettel, illetve emelőgépek üzemeltetésével foglalkozó cégek számára egyaránt tökéletes választást kínál a Hydraload 555-210R. Annál is inkább, mivel magas jövedelmezőséget, továbbá kiugróan magas rendelkezésre állást lehet várni vele kapcsolatban.
A letalpalási idő minimális, miközben az egész művelet gombnyomásra megy, méghozzá a támaszok szintezésével és visszahúzásával együtt. A hidraulika-rendszer fáradhatatlanul teszi a dolgát, ami további hozzáadott értékkel bír a megbízható és magas teljesítményt illetően.
Szervizelési szempontból kiemelendő, hogy a motor viszonylag alacsonyra került a vázban. Mégpedig abból a megfontolásból, hogy könnyű legyen a hozzáférés. Ez a tulajdonság pedig azt eredményezi, hogy a Hydraload 555-210R a kategóriájában is kimagaslóan jó szervizelhetőséggel bír.

Egyéb érdekességek a Hydraload 555-210R forgó felsővázas rakodó működéséről

A gémet úgy alakították ki, hogy a kezelő minden irányban gond nélkül rá tudjon látni a munkaterületre. Ha az alapfelszereltséget nem érezzük elégnek, akkor pluszban munkalámpákkal és kamerákkal is fel tudjuk szerelni a Hydraload 555-210R-t.
Fontos hozzátenni, hogy a motorház alatt megbízható Ecomax erőforrás teszi a dolgát. Nemcsak a felhasznált üzemanyaggal bánik takarékosan, de a kialakítása a különféle karbantartási munkálatok egyszerű kivitelezését is segíti.
Ami a leadott teljesítményt illeti, a Hydraload 555-210R nem jön zavarba a nagyobb súlyok emelésekor sem. Ráadásul az emelési sebességek precíz állíthatóságával mindig az adott feladathoz lehet szabni a gép működését. A kategória többi szereplőjével egyértelműen felveszi a versenyt sok munkafázisban.