Mindannyian jól ismerjük Eger városát. A Heves megye közepén helyezkedik el, vára már jó régen beírta magát a történelmünkbe. A környező vidéken és településeken termő szőlőnek köszönhetően pedig a legfinomabb boraink egyike is ebben a régióban készül. A csodálatos atmoszférában kulturális és kulináris vágyunkat is csillapíthatjuk. A megye leggyengébb pontja a közlekedés. Az elhelyezkedését figyelembe véve Eger városát közvetlenül autópályáról nem érhetjük el. Sőt, a megyében lévő aprócska települések közötti úthálózat sem számottevő, de még jól karbantartottnak sem neveznénk. A tömegközlekedést ne is részletezzük. Ebből azt a következtetést vonhatjuk le, ha Ön Heves megyében él, biztosan van gépjárműve.

Indítási problémák

Mint gépjármű-tulajdonos, azzal természetesen Ön is tisztában van, hogy mint minden gép, az autó is elromolhat. Bár indítási problémákat a bor és az autó is okozhat. Egy meghibásodott autó szervizelése legalább olyan fejfájást okozhat, mint amilyet a túlzott borfogyasztás. Legfőképpen abban az esetben, ha a gépjármű már nem is képes üzemelni.

Jellemző problémák

Amikor a gépkocsi nehezen akar elindulni, esetleg a megszokottnál több üzemanyagot, gázolajat fogyaszt, akkor gyanakodnia kell a nagynyomású szivattyú hibájára. Már a problémák első jeleinél forduljon profi szakszervizhez! Az autók nem gyógyulnak ki a meghibásodásokból, az idő húzásával maximum a kialakult bajok számát fogja növelni. A javítás azonban nem lesz elkerülhető.
A további sérülések és anyagi károk megelőzése érdekében óvakodjon a hozzá nem értő kezektől. Az autók ilyen típusú problémáinak diagnosztizálásához és javításához méregdrága gyári próbapadok szükségesek. Ezek nélkül, úgynevezett „házi barkácsolás” módban nem szüntethetőek meg a kialakult gondok.

Európai színvonalon

A Tamorin Kft. képes a Nyugat-Európában már hosszú ideje jól működő szervizrendszert hazánkban is elérhetővé tenni. A magas színvonalú szolgáltatásuk keretén belül akár Heves megyében, sőt, az ország bármely pontján ingyenes futárt biztosítanak. Így a cég képviseletében érkezett személy veszi át a meghibásodott szivattyút, majd azt műhelyükben bevizsgálják. Ezután tájékoztatják Önt az eredményekről. Megbeszélik a hibás elem javítását, felújítását vagy esetlegesen cseréjét és az így felmerülő költségeket is. Az alkatrész szervize után azt próbapadon újra ellenőrzik. Ha az hozta a gyári elvárt eredményeket, akkor számlával és garanciálisan visszaszállítják Önhöz.
A szolgáltatással időt spórol meg, és mint tudjuk, az idő pénz. Ha Ön Heves megyében él, ne felejtse el az így keletkezett megtakarítását egy finom borra költeni!