A hideg fokozódásával és a korai sötétedés miatt egyre kevesebb motivációt találunk, hogy a szabadban töltődjünk fel, hogy mozogjunk. A Hotel President egykori helikopterleszállójának téli arca azonban ilyenkor kel életre: lábunk alatt Budapest fényeivel, kezünkben sült kolbásszal és forró csokival, kedvenc szezonális muzsikáinkra korizhatunk az Intermezzo Ice Terrace rooftop bárban.

Több, mint egy egyszerű téli program: a Hold utcai szálloda legfelső emeletén hétköznaponként 16-21 óráig van lehetőségünk magaslati levegőt szippantva a tél legszebb oldalának élni, habzsolni a gasztronómiai aktualitásokat és gyűrni a köröket a jégen. Akik pedig ennél még jobban elengednék magukat, részt vehetnek a téli Hütte Partykon, ugyanis a szezon kezdetét vette.

A szokatlan helyen lévő korcsolyapálya már harmadik évben nyitja meg kapuit és idén még több extra szolgáltatással várja a csúszkálni vágyókat minden hétköznap 16:00-21:00-ig, szombat és vasárnap 14:00-21:00-ig, amelyből a hütte blokk 17:00-21:00 között érhető el. A belépőjegy ára 2500 forint, (12 év alatt ingyenes) amely tartalmazza a korcsolyabérlést és egy alkoholmentes forró üdvözlőitalt, a Hütte Partykon pedig 3500 forintért lehet részt venni. A terasz 300 négyzetméteres, a korcsolyapálya pedig 110 négyzetméteren terül el. A pályán egyszerre 20-25 fő tud kényelmesen korcsolyázni, de a fennmaradó területen elhelyezett asztaloknál élvezhetjük az adventi kisházak étel- és italkínálatát.

A pálya egyébként egy szintetikus, környezetbarát polimerekből készült felület, amely a jégnél egy puhább anyag, ebből kifolyólag a sérülésveszély kisebb és az ízületekkel is kíméletesebb. Jó hír ez annak, aki például gyermekkel jönne, de annak is, aki nem kifejezetten gyakorlott versenyző ebben a téli sportban.

Beköszöntött a téli Hütte Party szezon Budapest tetején! ️

Jó hír a jégpályák szerelmeseinek – nem kell a hegyekbe utazni a klasszikus hütte élményért. Tél, korcsolyázás, kulináris élmények, DJ és felejthetetlen szórakozás az év végi nagy sürgés-forgás levezetésére. Az esemény során átélhetjük a sípályák utánozhatatlan „après ski” hangulatát a belváros szívében, és eközben kiegészítő hüttekínálat fogad minket a megszokott kínálaton felül – például zsíros deszka, császármorzsa, aperol spritz, flying hirsh. Az Intermezzo Ice Terrace Hütte Party eseményein aBe Massive Horizon adja a talp alá valót.

A belépőjegy 3500 forint a helyszínen, ami tartalmazza a korcsolyabérlést és egy üdvözlő forralt bort.