Az Officina márka létrehozása mögött elsősorban a vállalatnak azon elképzelése állt, hogy magyar alternatívát kínáljanak a gyógyszertárak vásárlói számára. Mégpedig olyan termékeket kínálva, amelyek teljes mértékben megfelelnek a neves világmárkák által támasztott legmagasabb minőségi elvárásoknak is.

A márka jellemzői

Az Officina márka legfőbb jellemzői közé tartozik, hogy létrehozása innováción alapszik, magas a hatóanyag tartalma, rendkívül magas minőséget képvisel, miközben az ára mégis kedvező, mindazonáltal pedig a gyógyszertári világmárkák által támasztott követelményeket maximálisan teljesíti.

A márka azt a küldetést tűzte ki maga elé célként, hogy a termékek használatuk révén élményt nyújtsanak mindenki számára, miközben pedig részét képezik a tudatos bőrápolás kultúrának.

Officina Hydra Concept

Az Officina Hydra Concept a márka első termékcsaládja. A termékek elsődleges célja, hogy intenzíven hidratálja a bőrt, hiszen ez a leggyakoribb, tehát elsőszámú arcápolási igény.

A termékei sikerét és alapját az alapos klinikai tesztek, az azt megelőző hosszú és olykor fáradságos kutatómunka, valamint a Helia-D 40 éves szakértelme képezi és garantálja.

Az Officina Hydra Concept termékcsalád hidratáló arc- és testápolási készítményeinek egyik fő hatóanyaga az Officina Hydra Complex, amely innovatív és modern hidratáló hatóanyagok elegye, és amely hatékonyságának tesztelését a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központja végezte el. Az összetevők között megtalálható a hyaluronsav, az urea, a glicerin és az allantoin.

Termékjellemzők

Természetesen kivétel nélkül minden termék tartalmazza az Officina Hydra Complexet, amelynek hidratáló hatása azonnal, hosszan tartóan és intenzíven érezhető. A készítmények a további összetevőknek köszönhetően nem csak, hogy puhítják a bőrt, de javítják annak feszességét és revitalizálják is. A termékek rendkívül könnyen felszívódnak, és emellett igazán kellemes, tiszta illatúak.

Fedezze fel a termékcsalád tagjait és élvezze azoknak jótékony hatásait! Engedje, hogy a Officina Hydra Concept Gazdag Hidratáló krém táplálja bőrét, vagy a gél állagú, minden bőrtípusra ajánlott Hydra Concept Test szérum azonnal és intenzíven hidratálja a száraz és feszülő bőrét.

A fentieken kívül a termékcsalád tagja még az Officina Hydra Concept Gazdag Testápoló krém, Hidratáló arctisztító kendő, Hidratáló éjszakai krém, Hyaluron Booster, Hyaluron Szérum vagy épp a Könnyű hidratáló krém.

Próbálja ki az Officina by Helia-D Hydra Concept termékcsalád tagjait, és érezze, ahogy bőre felfrissül, hidratálttá és feszessé válik, amelynek köszönhetően Ön is magabiztosabbá válik, és még szebbnek érezheti magát.